Péntek, 2024-05-03, 11:39
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 11 » 2010.03.11 kÖZMONDÁS
17:22
2010.03.11 kÖZMONDÁS
"Sokat és gyakran nevess! Szerezd meg az okos emberek elismerését,a gyerekek szeretetét,érdemeld ki azok dicséretét,akik őszintén mernek kritizálni téged! Viseld el,ha becsapnak a hazug barátok,értékeld a szépséget! A dolgokban mindig a legjobbat találd meg! Mindig azon igyekezz kicsit,hogy jobbítsd a világot,s ha egyetlen emberen segítettél,már elégedett lehetsz!"

Ne gondold, hogy a szeretet örök. Nagyon törékeny, olyan törékeny, mint egy rózsa. Reggel még pompában áll - estére eltűnik. Bármilyen apróság elpusztíthatja. Minél kifinomultabb valami, annál törékenyebb. Oltalmazni kell. Egy szikla megmarad, de a virág eltűnik. Ha egy sziklát dobsz a virágra, a sziklának nem esik bántódása, de a virág elpusztul. A szeretet nagyon törékeny, nagyon érzékeny.
Osho

Emberek milliói döntenek úgy, hogy nem lesznek érzékenyek. Vastag bőrt növesztenek maguk köré, hogy senki ne okozhasson nekik fájdalmat. De ennek nagy ára van. Senki sem okozhat nekik fájdalmat, de boldoggá sem teheti őket senki.
Osho

Amint elkezdesz felelősséget vállalni önmagadért, elkezded levetni álarcaidat. Mások megzavarodnak, mert mindig voltak elvárásaik feléd, amelyeknek mindig megfeleltél. Most úgy érzik, kezdesz felelőtlenné válni.
Osho

Kategória: Közmondások | Megtekintések száma: 459 | Hozzáadta: macsesz
Összes hozzászólás: 2
2 Gela  
0
up

1 Szivecske  
0
ez győnyőrű. Az igazi barát az egyazon lélek két testben.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :