Szombat, 2024-05-18, 15:26
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 7 » Depi horoszkóp-2010.03.07
12:14
Depi horoszkóp-2010.03.07

Kos (3.21 - 4.19)
Kicsit kalandos hétre számíthatsz, kár hogy az izgalmasabb dolgok nem veled fognak történni és a boldog végkifejletnek csupán csendes szemlélője lehetsz. Egy rémes tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amely miatt még sokáig hallgatni fogsz másoktól. A jövőről alkotott képedet kicsit át kell formálnod és sajnos nem túl jó irányba.

Bika (4.20 - 5.20)
Feszültebb és idegesebb lehetsz a héten a munkahelyi kihívások miatt, ugyanis olyan feladatokat kaphatsz, amelyeket nem, vagy csak részben tudsz megoldani, ezért főnököd sem lesz elragadtatva tőled. Persze megint te vagy az, akin végül az ostor csattan, de hiába, ez ellen nincs nagyon mit tenni. Hallgass és tűrj.

Ikrek (5.21 - 6.21)
Balesetveszélyes hét áll előtted, amilyen szerencséd mostanában szokott lenni, lehet, hogy hetekig nyögöd majd a következményeit. Mindenesetre próbálj körültekintőbb lenni, hogy mérsékeld a bajt. Valaki, akiben eddig megbíztál, most csúnyán átverhet, de lehet, hogy erre csak akkor jössz rá, amikor már majdnem késő lesz. Próbálj résen lenni.

Rák (6.22 - 7.22)
Biztonságérzeted csökkeni kezdett és a történtek miatt úgy érezheted, hogy a szerencse is elpártol mellőled. Egy korábbi adósságodat törlesztened kell, pedig ehhez most se kedved, se lehetőséged nincs igazán, ennél rosszabbkor nem is jöhetett volna a dolog. Munkahelyeden felettesed megróhat, ezért könnyen elveszítheted a fejed. Ennek még következményei lesznek.

Oroszlán (7.23 - 8.22)
Megpróbálhatod magadhoz ragadni a kezdeményezést, de az valahogy úgy csúszik mint az angolna és sehogy sem sikerül igazán fogást találni rajta. A nagy igyekezet miatt egyesek törtetőnek tarthatnak és nem átallnak ennek hangot is adni. Ráadásul pont az kiabál rád kígyót békát, akinek magának is lenne éppen elég takargatnivalója. Hogy nem sül ki az ilyen szeme...

Szűz (8.23 - 9.22)
Olyan szerelmi élményben lehet részed, amelyről korábban csak álmodni mertél. A baj csak az, hogy az ilyen szerelem csupán a rémálmaidban jelentkezett eddig. Elég kínosnak ígérkezik a szituáció, nehéz lesz belőle megszabadulni, ha sikerül egyáltalán. Mások is szemtanúi lehetnek a kényes kérdésnek, ezért még hetekig éghet az arcod miatta.

Mérleg (9.23 - 10.22)
Vágytál már egy kis melegségre, de konkrétan nem a tűzhelyből áradó forróságra, vagy a lázra gondoltál, pedig most valamelyikben részed lehet, méghozzá a dolog tovább tarthat, mint szeretnéd. Otthon mintha nem mennének rendben a dolgok mostanság, te pedig hiába igyekszel, hogy helyrehozd őket. Végezd el a tennivalóidat, legalább azzal ne maradj el.

Skorpió (10.23 - 11.21)
A környezetedben valaki elképesztő ötlettel állhat elő, olyannal amitől feláll a szőr a hátadon. Mégis jó képet kell vágnod a dologhoz, mert nem vagy abban a helyzetben, hogy nemet mondhass. Kénytelen leszel most viselni az ezzel járó következményeket, de a fogcsikorgatást hagyd máskorra, mert a végén még a fogorvosnál is végezheted.

Nyilas (11.22 - 12.21)
Nem olyan régen belevágtál valamibe anélkül, hogy pontosabban tájékozódtál volna a körülményekről és korábbi merészségednek most sajnos viselheted a következményeit. A dolog kellemetlenségét csak fokozza, hogy olyasvalaki olvashatja a fejedre a hibákat, aki korábban nemcsak felnézett rád, de régi tisztelőd is volt. Kellemetlen szitu, de talán túlélhető.

Bak (12.22 - 1.19)
Nem túl bíztató hírek juthatnak a füledbe, ezért számíthatsz némi lehangoltságra a héten. A történtek nem kedveznek sem a hitednek, sem a meggyőződésednek, ezért hajlamos lehetsz a rosszkedvedet másokon kitölteni. Ha nem vigyázol még haragosokat is szerezhetsz magadnak, pedig ha valamire, erre igazán nincs most szükséged.

Vízöntő (1.20 - 2.18)
Egy hozzád közelálló személy titkolózik előtted, de most ne akarj a dolgok végére járni, mert lehet, hogy csak neked készít elő egy kedves meglepetést és a folyamatos kíváncsiskodással elronthatod az egészet. Bár nagyon igyekszel, de valaki egyáltalán nem hajlandó a te kedvedben járni, ami nem tesz jót a heti hangulatodnak és gonosz dolgokra sarkallhat.

Halak (2.19 - 3.20)
Ha azt hiszed, hogy valaki örömmel segít neked, akkor nagyon is tévedsz. Az illetőnek ugyanis hátsó szándékai vannak veled és csupán a maga hasznára hajt. Jó lenne, ha meg lehetne válogatni, hogy kiben lehet hinni és kit kell messziről elkerülni. Szellemi érdeklődésed hanyatló fázisba kerül, ami kissé érdektelenné tehet. Ezzel kivívhatod környezeted rosszallását.

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 576 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): horoszkop
Összes hozzászólás: 2
2 Rendi  
0
Szervusz!Nagyon tetszik az oldal!Az, hogy a cikekk szellősen, jf3l e1tle1thatf3an szerkesztettek, a te9me1k (sze1momra) e9rdekesek, a fogalmaze1s tiszta e9s vile1gos.Magam is rendszeres olvasf3ja vagyok a haze1nkban megjelenő sze1medte1stechnikai magazinoknak e9s e9rdekel minden, ami technika.Csak edgy tove1bb!dcdvf6zlettel: Bandi

1 Gela  
0
smile king

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :