Szombat, 2024-05-18, 19:08
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 6 » Egéségügyi horoszkop
01:14
Egéségügyi horoszkop
2010.03.06

kos
Allergiás megbetegedések, immunrendszer, az inak, izmok és a lázas megbetegedések, gyulladások, magas vérnyomás, szempanaszok, fejfájás, sérülések, napégések, balesetek. Védekezés, megelõzés: Kedveled a változásokat, az egy helyben maradástól megbetegszel. Szükséged van arra, hogy valamiben kiválóan teljesíts, az elsõk között legyél. Ezért vonzod a baleseteket is, mert gyakran figyelmetlen vagy. Fontos a testmozgás, kimeríthetetlen energiákkal rendelkezel. Az étkezésben szívesen kihagyod a gyümölcsöt és a zöldséget, ne tedd! A brokkoli és a sárgarépa fogyasztása kötelezõ!

Bika

Bõr, garat, torok, pajzsmirigy, vállak, vénák, belek, fül, haj, hangszálak, nyak, nyelõcsõ megbetegedése. Az elhízás veszélye fennáll. Védekezés, megelõzés: a kertészkedés, a szabadidõs sportok kikapcsolnak. Sajnos keveset mozogsz, sokat ülsz. Az étkezésre vigyáznod kell, mert az ésszerûtlen falás, súlyos következményekkel jár. Sajnos, ha unatkozol, nassolsz.

Ikrek

Egyensúlyérzék, mellkas, tüdõ, légzõszervek. Az asztma, hörghurut, kéz, láb betegségei. Védekezés, megelõzés: olyan vagy, mint a higany, egy percre sem kapcsolsz ki. Érdekel a spiritualizmus, okkultizmus, jó, ha idõben elkezded tanulni, hogy megismerd az összefüggéseket. Fázós vagy, ezért fõként a téli hónapokban vagy beteg, a mellkasodat, kezedet, lábadat tartsd melegen. Étkezés: nyomelemekben gazdag táplálék, ásványi sók, vitaminok bevitele.

Rák

Emésztõrendszer, fõként a gyomor panaszok. A nõi mellben csomósodásra való hajlam, menstruációs panaszok, depresszióra való hajlam. Védekezés, megelõzés: pozitív gondolkodás, valamilyen dráma, vagy pszicho tanfolyam, vagy elõadás, fontos a csoportos foglalkozás és sport. A rendszeres mozgás pl: úszás, vízilabda. Gyomor és bél problémáid lehetnek, mert emészted magad.


Oroszlán

Gerincoszlop, hát, ingadozó vérnyomás, vérkeringési panaszok. A megrögzött rossz szokások jellemzõek az Oroszlán jegyre. Védekezés, megelõzés: Gondosan összeállított étrenddel, rendszeres mozgással megelõzhetõ a szívbetegség. Az étrendbõl kerülni kell a vörös húst, annak ellenére, hogy húsevõ vagy, nem árt, ha teljesen elhagyod.


Szuz

Hipochondria, bélrendszer, nyombél, vékonybél panaszok a rossz étkezési szokások miatt. A túlzott aggodalmaskodás miatt idegrendszeri panaszok fennállhatnak. Védekezés, megelõzés: ügyelj az étkezésre, fõként rostokban gazdag zöldség, és gyümölcs legyen. Kerüld a húst és a puffasztó ételeket. A hajszolt életmód mellett jusson elegendõ idõ kikapcsolódásra, sportra. Ne hajtsd túl magad, törõdj bele, hogy nélkülözhetõ vagy.


Mérleg

Vesében kõképzõdés, medence, bõrbántalmak, hólyag problémák, fertõzések és felfázások veszélye. Védekezés, megelõzés: Fontos, hogy megtanuld kimondani azt, ami bánt. Az ön- és akaratérvényesítés tanulható. Táplálékban kerülni kell a szénhidrátot, fehérkenyeret, süteményt. A zene, a tánc, a mozi és a jó filmek kikapcsolnak.


Skorpió

Az altest megbetegedése, fertõzések. A here, prosztata betegségek, nõknél a nõi betegségek pl: ciszta, aranyér. Az orr, nyelv megbetegedése, fertõzése, vagy gócok kialakulása. Védekezés, megelõzés: rendszeres étkezés fontos, mert gyakran nem ügyelsz az étkezésre. Valamilyen szinten túlzásba eshetsz és akkor a fenti betegségek nem kímélnek. Egy szó, amit jó, ha ismételgetsz magadnak: mértékletesség.


Nyilas

A csípõ, medence tájék érzékeny. A máj, mint vérképzõ és szûrõrendszer veszélyeztetett. Cukorbetegség, májbántalmak, magas vérnyomás és érszûkület. Védekezés, megelõzés: Kerülnöd kell a mértéktelen evést, ivást, esti étkezést. Fontos a kihívás, ezért egy percre sem tudod elviselni, ha nem te vagy a középpontban, a barátok fontosak számodra. Ez, ami igazán kikapcsol. Imádod az állatokat, legyél sokat a szabadban. Az agykontroll tanfolyam, az ezotéria, hobbi is jó kikapcsolás lehet.


Bak

A bõrkiütések, érelmeszesedés, epe, vesekõ, térdbántalmak. Az izületek betegsége, a krónikus betegségekre való hajlam. Védekezés, megelõzés: masszázs, mozgás és kellõ kalcium bevitel. Az apróbb kudarcok elkedvtelenítenek, ezért az önmegismerõ tréningek bizonyára jót tesznek.


Vízönto

Autonóm idegrendszer, a lábszárcsontok, a gerincvelõ betegsége. Ritmuszavarok, az idegbetegségek, leukémia. Védekezés, megelõzés: reiki, természetes gyógymódok, gyógynövények, a c vitamin bevitel fontos. A sportok közül a tenisz, a síelés bizonyára kikapcsol.


Halak

Nyirokrendszer, és a boka megbetegedése. Az allergiás betegségek, gombásodás hajlam. Az immunrendszer gyengesége. Védekezés, megelõzés: vértisztítás, masszázs. Túlságosan érzékeny és befolyásolható vagy, a legkisebb fájdalomra gyógyszerért nyúlsz. Ne tedd! A vas és kalciumban gazdag növények az uborka, sárgadinnye, tök, fejes saláta. Ezeket a növényeket fogyasztva nem lesz vitaminhiányod.

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 584 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): EGÉSÉG
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :