Szombat, 2024-05-18, 16:46
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 14 » Horoszkop 2010.03.14
01:43
Horoszkop 2010.03.14
03.14. vasárnap
Kos (március 21-április 20.)

Ma nem győznek hálálkodni neked az ismerőseid, amiért olyan sokat segítesz. Egy kicsit furán érzed magad ettől, hiszen nem ezért csináltad. Nem kell szabadkoznod, mert megérdemled a dicshimnuszokat, igazán kitettél magadért. Tartsd észben azt is, hogy néhány kedves gesztussal, mint a mosoly és egy jó szó, mennyi örömet okozhatsz a másiknak!

Bika (április 21-május 20.)

A mai napod szánd magadra. Most mindennél többet ér számodra a nyugalom és a kényelem. Bízz önmagadban és a körülötted élő emberekben is! Ha jelenleg valamilyen fontos projekten dolgozol, szánj rá elég időt, mert ha az utolsó pillanatokban dobod össze, teljesen értelmetlen lesz a korábbi fáradozásod.

Ikrek (május 21-június 21.)

Hiányzik az életedből a stabilitás, pedig nagyon vágysz rá. A kulcsszó ma számodra a türelem. Meg kell tanulnod, hogyan kell várni anélkül, hogy nyugtalan és rosszkedvű légy közben. Ez mind ott van benned, csak mélyre le kell ásnod, hogy megtaláld a belső harmóniát!

Rák (június 22-július 22.)

Próbálj meg ma egyetlen helyen lenni. A nyugalom most mindennél fontosabb számodra. Azt érzed, hogy eluralkodott rajtad a féltékenység, ami nem jelent jót. Gondold át, hogy a kedvesed adott-e rá okot, vagy te vagy elégedetlen önmagaddal? Szabadulj meg a felesleges mentális csomagjaidtól, amelyeket folyamatosan a hátadon cipelsz - megnehezítik az életedet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Ma nem árt, ha egy kicsit feszegeted a komfortzónád határait. Itt az ideje, hogy átgondold a jövőbeli terveidet, s hogy milyen irányban haladsz feléjük. Sok korlát van előtted, de ha elég ügyes vagy, át tudsz lépni rajtuk. Az egészséged és a lelkiállapotod most nem a legjobb, de ha megtanulsz uralkodni magadon, minden rendben lesz.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Tudatosodjon benned, hogy élsz, és nem csak tengsz-lengsz a világban! Valószínűleg most a tagadás időszakát éled, s nem akarod beismerni, ha valami hiba került a gépezetbe. Azt sem szereted, ha a barátaid együttérzést akarnak nyilvánítani feléd, mert azt érzed, hogy gyenge vagy. Lépj túl a felületességen, mert így sosem találsz az igazi megoldásra.

Mérleg (szeptember 24-október 22.)

Kicsit úgy érzed, mintha folyamatosan bizonyítanod kellene a múltbéli hibáid miatt. Tudnod kell, hogy ezt az ítéletet te hoztad a saját fejedre. Nézz a tükörbe, és merd azt mondani, hogy elégedett vagy magaddal. Ameddig ez nem megy, a bizonytalanság továbbra is árnyékként követ az életben. Ez minden problémád gyökere.

Skorpió (október 23-november 21.)

Ma újfent rádöbbensz, hogy mennyire fontos a szeretet az életben. Néha úgy használtad, mint egy árucikket, jól jött bizonyos stratégiáknál is, de mindez visszaütött. Már nem működnek a taktikáid a szerelemben, s kénytelen vagy belátni, hogy neked is vannak érzéseid, s közéjük tartozik a fájdalom is.

Nyilas (november 22-december 21.)

Erős bűntudatod van, s nem tudod, hogyan írtsd ki magadból. Tisztában vagy azzal, hogy mekkorát hibáztál, s alaposan megbuktál felelősségvállalásból. Szeretnél ettől a rossz érzéstől mielőbb megszabadulni, de csak még inkább belelovallod magad. Először is kérj bocsánatot, máris tisztább lesz a lelkiismereted.

Bak (december 22-január 19.)

Számodra nagyon fontos a minőség, sokkal inkább számít, mint a mennyiség. Szeretnél egy kicsit több elismerést a szakmádban, de nem teszel meg mindent a fejlődésért. Az energiáidnak csak a törtrészét használod ki. Sokkal többre vagy képes, mint amennyit mutatsz magadból!

Vízöntő (január 20-február 18.)

Miért harcolsz olyan dolgok ellen, amiket pontosan tudod, hogy nem küzdhetsz le? Feleslegesen ne fektess be energiát! Sokszor becsaptad így már magadat, s inkább tartottál a tömeggel, mint hogy a saját utadat járd. Hajlamos vagy a gyengeségre, pedig most nagy szükség lenne az erődre. A kulcsszó a figyelem!

Halak (február 19-március 20.)

Ma könnyen haragra gerjedsz, ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelted. Amikor nyilvánvaló igazságtalansággal találod magad szemben, még a kontrollt is elveszítheted. Ne feledd, hogy sokszor kell méltányosnak lenni, az életben nem minden fekete és fehér. Sőt.

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 474 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): kos, halak
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :