Szombat, 2024-05-18, 16:46
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 10 » vicces horoszkop 2010.03.10
15:11
vicces horoszkop 2010.03.10
Kos, 2010, március 10:
Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Bika, 2010, március 10:
Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Ikrek, 2010, március 10:
Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Rák, 2010, március 10:
Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán, 2010, március 10:
Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Szűz, 2010, március 10:
Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Mérleg, 2010, március 10:
Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Skorpió, 2010, március 10:
Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Nyilas, 2010, március 10:
Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Bak, 2010, március 10:
Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Vízöntő, 2010, március 10:
Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De óvakodjon a törpéktől! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Halak, 2010, március 10:
Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 512 | Hozzáadta: macsesz
Összes hozzászólás: 1
1 Gela  
0
lol

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :