Csütörtök, 2024-04-18, 09:00
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Sorsügynökség (The Adjustment Bureau 2010) (Kategóriák : Akció,Sci-Fi,Thriller)
Sorsügynökség (The Adjustment Bureau 2010)
judit-macseszDátum: Péntek, 2011-04-15, 14:20 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: Offline






Sorsügynökség (The Adjustment Bureau 2010)




 <br /> Sorsügynökség


Szereplõ(k) : Matt Damon, Emily Blunt, Shohreh Aghdashloo, John Slattery, Terence Stamp, Anthony Mackie, Michael Kelly, Anthony Ruivivar


Kategóriák : Akció,Sci-Fi,Thriller
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erõk manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövõbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nõnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.
David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörû balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nõ senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erõk fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerõvel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.






online CAM CD1 (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá


online CAM CD2 (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Sorsügynökség (The Adjustment Bureau 2010) (Kategóriák : Akció,Sci-Fi,Thriller)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :