Péntek, 2024-04-19, 02:58
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Ördög (HUN DVDRip) 2010 (Kategória: Horror, Thriller)
Ördög (HUN DVDRip) 2010
macseszDátum: Csütörtök, 2011-03-10, 15:52 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline






Devil – Ördög (HUN DVDRip) 2010




Devil – Ördög (2010)




Kategória: Horror, Thriller

M. Night Shyamalan egy új horror sorozatot tervez Éjszakai Krónikák (Night Chronicles) címmel, aminek első darabja az Ördög (Devil).
Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve őrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bűneiért. A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyű dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínűbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztő igazság: egyikük maga az Ördög. Miközben kívülről hasztalan próbálják kiszabadítani őket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.






online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá


online FELIRATOS (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 

Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Ördög (HUN DVDRip) 2010 (Kategória: Horror, Thriller)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :