Szombat, 2019-02-23, 11:24
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Narnia Krónikái 3. – A Hajnalvándor útja (színes, magyarul beszélő, Kaland)
Narnia Krónikái 3. – A Hajnalvándor útja
macseszDátum: Hétfő, 2010-12-13, 10:06 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: OfflineNarnia Krónikái 3. – A Hajnalvándor útja

színes, magyarul beszélő, Kalandfilm

szereplő(k):

Ben Barnes (Caspian király)
Skandar Keynes (Edmund Pevensie)
Georgie Henley (Lucy Pevensie)
Will Poulter (Eustace Clarence Scrubb)
Liam Neeson (Aslan hangja)
Tilda Swinton (Fehér boszorkány)
Laura Brent (Lilliandil)
Simon Pegg (Reepicheep (hang))
Gary Sweet (Lord Drinian)
Arthur Angel (Rhince)
Tony Nixon (Rynelf)
Shane Rangi (Tavros)


Rövid leirás:
A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

online: Csak felhasználó férhet hozzá

letöltés: Csak felhasználó férhet hozzáA legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Narnia Krónikái 3. – A Hajnalvándor útja (színes, magyarul beszélő, Kaland)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :