Péntek, 2019-01-18, 18:33
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Megaagy (Megamind)2010 (színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)
Megaagy (Megamind)2010
frici35Dátum: Szombat, 2011-02-12, 08:46 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: OfflineMegaagy (Megamind)2010

Megaagy (2010)

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 96 perc, 2010 (12)

rendező: Tom McGrath
forgatókönyvíró: Alan J. Schoolcraft, Brent Simons
producer: Lara Breay, Denise Nolan Cascino
executive producer: Ben Stiller

szereplő(k):
Will Ferrell (Megaagy hangja)
Jonah Hill (Titán hangja)
Brad Pitt (Metro Man hangja)
Tina Fey (Roxanne Ritchi hangja)
David Cross (Minion hangja)
Ben Stiller (Bernard hangja)
Jessica Schulte (Megaagy anyja hangja)
Justin Theroux (Megaagy apja hangja)

szinkronhang:
Csankó Zoltán (Megaagy magyar hangja)
Minárovits Péter (Titan magyar hangja)
Fekete Ernő (Metro Man magyar hangja)
Kisfalvi Krisztina (Roxanne magyar hangja)

Megaagy a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető eszközzel megpróbálta meghódítani Metro Cityt, ám minden kísérlet kolosszális kudarcba fulladt a Metro Man néven ismert szuperhős miatt. Metro Man legyőzhetetlen volt, egészen addig, amíg Megaagy meg nem ölte az egyik elfuserált gonosz terve keretében.
Így viszont Megaagy hirtelen életcél nélkül maradt - szupergonosztevő szuperhős nélkül. Ráébred, hogy életcéljának elérése a legrosszabb, ami eddig történt vele. Ezért úgy határoz, hogy csak egyféleképpen kerülhet ki ebből a csávából: ha új hős ellenfelet teremt Titán néven, aki a tervek szerint sokkal nagyobb, jobb és erősebb lesz, mint Metro Man valaha is volt.
Ám Titán igen hamar úgy dönt, hogy gonosznak lenni sokkal nagyobb buli, mint jófiúnak - de ő nem uralni akarja a világot, hanem elpusztítani. Most hát az a kérdés, hogy vajon Megaagy el tudja-e pusztítani saját ördögi teremtményét. Vajon a világ legokosabb embere ez egyszer képes okosan dönteni? Vajon a gonosz zseni lehet-e a saját történetének pozitív hőse?

online:
Csak felhasználó férhet hozzá


letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá
A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Megaagy (Megamind)2010 (színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :