Csütörtök, 2024-03-28, 22:14
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Február » 12
Rohanás (Faster) (2010)

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége.
Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen.

online:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 581 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-12

Megaagy (2010)

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 96 perc, 2010 (12)

Megaagy a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető eszközzel megpróbálta meghódítani Metro Cityt, ám minden kísérlet kolosszális kudarcba fulladt a Metro Man néven ismert szuperhős miatt. Metro Man legyőzhetetlen volt, egészen addig, amíg Megaagy meg nem ölte az egyik elfuserált gonosz terve keretében.
Így viszont Megaagy hirtelen életcél nélkül maradt - szupergonosztevő szuperhős nélkül. Ráébred, hogy életcéljának elérése a legrosszabb, ami eddig történt vele. Ezért úgy határoz, hogy csak egyféleképpen kerülhet ki ebből a csávából: ha új hős ellenfelet teremt Titán néven, aki a tervek szerint sokkal nagyobb, jobb és erősebb lesz, mint Metro Man valaha is volt.
Ám Titán igen hamar úgy dönt, hogy gonosznak lenni sokkal nagyobb buli, mint jófiúnak - de ő nem uralni akarja a világot, hanem elpusztítani. Most hát az a kérdés, hogy vajon Megaagy el tudja-e pusztítani saját ördögi teremtményét. Vajon a világ legokosabb embere ez egyszer képes okosan dönteni? Vajon a gonosz zseni lehet-e a saját történetének pozitív hőse?

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 606 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-12

Gazdátlanul Mexikóban 2

amerikai vígjáték, 2011

A beszélő csivavák egy fergeteges folytatásban térnek vissza - a hamisítatlan Disney vígjáték remek szórakozást nyújt az egész családnak. Régi ismerőseinknek új kalandokkal kell szembenézniük: a kölykeik született rosszcsontok, és kutya legyen a négy talpán, aki ép ésszel bírja újabb és újabb csínytevésüket. Ám amikor gazdáik bajba kerülnek, semmitől sem riadnak vissza, hogy megmentsék őket - mert a család, bármi is történjék, jóban-rosszban összetart. Így aztán kiskutya, nagykutya együtt száll harcba és megmutatja, hogy összefogással és bátorsággal a kicsik is képesek nagy dolgokra. A mókás és szívmelengető történetet ráadásul számos érdekes extra teszi különlegessé. Vigyázat, nagyon harapósak!

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 440 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-12

online :