Csütörtök, 2024-04-18, 19:42
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Március » 04

Szentély (2011) Sanctum

Kategóriák: Thriller FELIRATOS


Rövid leirás:Igaz történet alapján!
James Cameron executive produceri irányításával készült a Sanctum, egy 3D akcióthriller, ami egy búvárcsapat felfedezőútját követi nyomon, amint azok a Föld egyik legszebb, és legkevésbé megközelíthető barlangrendszerében küzdenek a mélység, a klausztrofóbia és a reménytelenség ellen.
Frank McGuire (Richard Roxburgh) tapasztalt búvár, aki hónapok óta a Dél-Amerika déli partjánál húzódó Esa-ala barlangrendszer feltérképezését végzi. Amikor azonban egy áramlás következtében lezárul az egyetlen kijárata, Frank csapata – köztük 17 éves fia Josh (Rhys Wakefield) és a csapat szponzora, Carl Hurley (Ioan Gruffudd) – radikális megoldáshoz kénytelen folyamodni. Felszereléssel és élelmiszerrel felpakolva egy vízalatti labirintuson keresztül indulnak a megmentésére, áhol hamarosan már saját túlélésükért kell harcot folytatniuk.


online (duckload):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 659 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-04


S.W.A.T. - Tűzveszély (2011)


Rövid leirás:Paul Cutler (Gabriel Macht) a los angelesi rendőrség S.W.A.T. egységének hadnagya, akit átrendelnek Detroitba, hogy állítson össze egy terroristaellenes elitalakulatot az ottani emberekből. A kiképzés alatt az egyik éles gyakorlat balúl sül el, és meghal egy túsz. Egy volt különleges ügynök, Walter Hatch (Robert Patrick) is jelen volt az esetnél, és egyértelműen Cutlert és csapatát hibáztatja a történtekért, és úgy érzi személyes bosszút kell állnia a nő haláláért. Egyesével akarja levadászni az újdonsült S.W.A.T. csapatot, így hát Cutlerre hárul a feladat, hogy megállítsa halálos ellenfelét.


online letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 442 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-04

online :