Péntek, 2024-03-29, 11:41
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Április » 04

Barbie: Tündértitok (2011)


Kategória: Animáció, Családi

Amikor Kentet váratlanul tündérek tüntetik el, Barbie két stílustanácsadó barátnője rájön, hogy Kentnek nem egyszerűen nyoma veszett, hanem valójában tündérek vitték el egy varázslatos és titkos tündérvilágba. Barbie és vetélytársa, Raquelle tündér barátaikkal hihetetlen kalandos utazásra indulnak, hogy a nyomára bukkanjanak és visszahozzák Kentet.


online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 554 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04


 <br /> Ébredj velünk


Kategória: Romantikus, Vígjáték

Amikor a keményen dolgozó TV producert, Becky Fullert kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a “Pirkadat”-nál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt.
Sajnos azonban Pomeroy nem hajlandó olyan szokásos reggeli műsorszámokkal foglalkozni, mint a celeb pletykák, időjárás, divat és főzőcske. És főleg nem hajlandó együtt dolgozni műsorvezető társával, Colleen Peckkel, az egykori szépségkirálynővel és régi reggeli műsoros szakmabelivel, aki viszont imádja az ilyesféle “híreket”.....


online /letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 503 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04


A Fa (BDRip feliratos!) 2010 <br />


Kategória: Dráma, Romantikus

Dawn és Peter gyermekeiket nevelik egy ausztrál farmon. Gyönyörű kertjük közepén áll egy óriási fa, a gyerekek kedvenc játszóhelye, amelynek gyökerei mélyen nyúlnak a földbe, ágai magasra kapaszkodnak az égbe.
Egy éjjel Peter szívrohamot kap a volánnál, belehal, kocsija pedig a fa törzsébe rohan. Dawn egyedül marad négy gyermekével és a bánatával. Mindannyian a fa oltalmazó ágai alatt keresnek menedéket, ami így még fontosabb helyet foglal el az életükben. Kislánya az apja hangját véli kihallani a levelek susogásából, és nem hajlandó lejönni a fáról.
A fa idővel szokatlanul nagyra nő, ágai behatolnak a házba, gyökerei megtámadják a ház alapját, a család kénytelen meghozni a gyötrelmes döntést és elhagyni a farmot, hogy folytathassák az életüket.


online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 428 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04

online :