Szombat, 2024-04-20, 14:44
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Április » 15

Dobszóló 2002

Kategóriák : Zenés


Rövid leirás:
Devon Miles (Nick Cannon), a tehetséges dobos ösztöndíjat kap az atlantai egyetemen. Az intézmény az utóbbi években rendre alulmarad a nagy versenyeken, pedig a tét nagy: a nyertes felléphet az országos televízióban. Dr. Lee (Orlando Jones), a zenekar igazgatója azt reméli, hogy a rebellis Devon majd friss stílust hoz a csapatba, az idõsebbek azonban nem örülnek annyira az új tehetségnek, és megpróbálják megszégyeníteni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 839 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


Az utolsó piszkos tánc (One Last Dance 2003)

Kategóriák : Dráma,Zenés


Rövid leirás:
Három visszavonult táncosnak most újra bizonyítani kell! Valaha egy társulatban táncoltak, de a társulat vezetõje, Alex valóságos zsarnokként viselkedett velük és végül úgy halt meg, hogy a társaság szétszéledt és nem sikerül színpadra vinnie - egyébként zseniális - mûvét. Chrissa, Travis és Max néhány év múlva felkérést kapnak, hogy vegyenek részt a darabban, ami nem csak fizikai, hanem lelki megpróbáltatásokkal is jár mindhármuk számára. Ráadásul Alex zsarnoki lényét még mindig képtelenek elfeledni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 769 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


Hobo with a Shotgun (BDRip feliratos!) 2011

Kategóriák : Akció,Sci-Fi,Thriller


Rövid leirás:
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erõk manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövõbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nõnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.
David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörû balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nõ senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erõk fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerõvel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 677 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


Hobo with a Shotgun (BDRip feliratos!) 2011

Kategóriák: Akció, Krimi, Vígjáték


Rövid leirás:
Egy fénykorában polgárőrként dolgozó hajléktalan új városba költözik, ahol döbbenten tapasztalja, hogy a teljes a káosz. Az utcákon bandák és gengszterek uralkodnak, az egész helység tömve van fegyveres bűnözőkkel, korrupt rendőrökkel, megkínzott prostikkal, sőt, még pedofil Mikulás is akad. A hobo úgy dönt, saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és egy shotgunnal a kezében elindul, hogy szebb jövőt teremtsen a város csapdába esett lakosainak…



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 517 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15

online :