Csütörtök, 2024-03-28, 15:30
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Május » 07

A negyedik (2011)

Kategóriák: Premier!Akció, Sci-fi, Thriller


Rövid leirás:

Hárman már halottak. Ő a Negyedik. A D.J. Caruso nevével fémjelzett akciódús thriller egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött kegyetlen ellenségei elől menekül. Személyazonosságot vált s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével, teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek, mint ő.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 838 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-05-07


Halálos iramban(2011)

Kategóriák: Premier!Akció, Dráma, Krimi


Rövid leirás:

Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait, mielőtt valaki más ejti őket.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 871 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-05-07


Rio(2011)

Kategóriák: Premier!Animáció, Kaland, Vígjáték


Rövid leirás:

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 673 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-05-07


Thor(2011)

Kategóriák: Premier!Akció, Dráma, Kaland


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Thor nagyszabású kalandja kitágítja a Marvel univerzumot a jelenkori Földtől Asgard misztikus birodalmáig. A történet középpontjában a hatalmas Thor áll, az erős, de gőgös harcos, akinek vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború. Ezért Thort száműzik a Földre, ahol az emberek között kell élnie.
Amikor világának legveszélyesebb gonosztevője a legsötétebb erőket küldi a Föld ellen, Thor megtudja, mit jelent igazi hősnek lenni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 706 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-05-07

online :