Péntek, 2024-05-03, 13:43
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 19 » HOROSZKÓP SORSFELADAT 2010.03.19
21:13
HOROSZKÓP SORSFELADAT 2010.03.19
Kos sorsfeladat 2010.
Kos (március 21-április 20.)
Olyan vagy, mint a lobogó tűz, mindenkit megégetsz, aki a közeledbe kerül. A mottód: én akarom! A jó tulajdonságod egyben a karmád is: szereted „csúcsra járatni” magad, mindig az elsők közé vágysz, és ebből a vágyadból adódik, hogy olykor túlhajtod magad. 2010-ben a Szaturnusz arra próbál rávenni, hogy fogadd el a korlátokat.
Meg kell tanulnod, hogy hamarabb érsz célba, ha tíz perccel később indulsz, de azt a tíz percet az út előkészítésére, az akadályok felderítésére fordítod, mint ha vaktában nekivágsz. Az idei Szaturnusz–Plútó átvonulás lelassulni segít. Ha úrrá tudsz lenni harci szellemén, ha szánsz időt a másik meghallgatására, rá fogsz jönni, hogy nem csak neked vannak jó gondolataid, nem a te igazságod az egyedüli és megcáfolhatatlan igazság. Olykor a kompromisszumokban rejlik a boldogság, a vágyott harmónia kulcsa.

Bika sorsfeladat – 2010.
Bika (április 21-május 20.)
Földjegyű vagy, tehát komótos, kimért, mindennek megadod a módját. Nem rohansz ajtóstul a házba. Sőt! A biztonságod védelmében nehezen változtatsz, de ez a következő időszakban már akadállyá válik. A Plútó arra kényszerít, hogy nyitottabb légy a világra. Ha ez sikerül, sokkal többet tudsz majd kihozni a lehetőségekből. Az elismerés kedvéért nem szabad feladnod sem az egyéniséged, sem a céljaidat.
Ne a környezet elvárása szerint élj. A külvilágot tekintsd tükörnek, amiben megláthatod a hibáidat és az erényeidet, de a változtatás jogát tartsd meg magadnak, és mindig önmagadhoz mérd a világot. Amikor a világra haragszol – saját magaddal nem vagy kibékülve. Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, elismerjenek, akkor legelőször önmagadat kell elfogadnod, szeretned.

Ikrek (május 21-június 21.)
Az Ikrek jegy kettősségéből fakad, hogy két én lakozik benned. Hol nagyon hódító és simulékony vagy, hol elutasító és tüskés. Hol a világot akarod meghódítani, hol a világon semmi nem érdekel. 2010-ben a vágyaidat összhangba kell hoznod a lehetőségekkel.
Meg kell tanulnod végre, hogy amikor valamiért harcba szállsz, nem elég a nemes szándék, a magasztos cél, a részletekre is oda kell figyelned, és nemcsak a saját érdekeidet kell szem előtt tartanod, hanem azokra is oda kell figyelned, akikkel együtt haladsz. Ők ugyanis nemcsak a túlkapásoktól védhetnek meg, hanem kapaszkodóként is szolgálhatnak. Ha a mások által állított korlátokat felrúgod, legalább azokat tartsd tiszteletben, amelyeket saját magad állítottál önmagad elé. Mindig csak annyit várj el másoktól, amennyit saját magad is meg tudsz tenni. És senkit ne ítélj el, csak azért, mert eltér a véleménye a tiédtől.

Rák (június 22.-július 22.)
Mivel víz jegy szülötte vagy, természetes a rendkívül érzékenyed. Ez sok esetben jó, hiszen szavak nélkül is érted-érzed, kinek mire van szüksége. Rendkívül erős az intuíciód, és könnyen rá tudsz hangolódni mások érzésvilágára.
Bár érzed, hogy nem jó az, ha ráerőlteted magad másokra, nehezedre esik visszavonulni. 2010-ben sikerülhet. 2010-ben érdemes volna visszafognod adakozó kedved, most inkább kérj. Fogalmazd meg és mondd ki a vágyaidat. Ha nem sodródsz az árral, még a negatív események is sok jót hozhatnak. Ha sikerül gátak közé szorítanod fortyogó érzelmeidet, sokkal többet érhetsz el az embereknél, mint duzzogással, érzelmi zsarolással, és még a közérzetedet is javíthatja ez az önmérséklet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
Óriási a szabadságigényed, igyekszel az élet napos oldalán járni. Most meg kell mutatnod, hogy tudsz keményen is dolgozni, képes vagy kiállni a terveid mellett, és elfogadod, hogy vannak helyzetek, amikor az ellenfél győz. Azt is meg kell tanulnod, hogy tévedni emberi dolog, és a saját hibáid bevallása nem szégyen. Sőt, ha elismered a gyengeségeidet, máris erősebbé válsz, hiszen segítőtársakat kapsz. Nem az a nagy dolog, ha gyengékkel veszed körül magad, s köztük számítasz a legjobbnak, hanem ha a legjobbak közül tudsz kitűnni. A Szaturnusz megtanít, hogy vannak helyzetek, amikor hátra kell lépni, mert az „aprómunka” nem a nézők szemének való, ráérsz akkor kiállni a reflektorfénybe, ha megvan az eredmény.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
Mindenben a józan ész a legfőbb érv nálad, és csak másodsorban kap szerepet az érzelem. Maximalista vagy, miközben a lelkesedésed mindig a valóságérzet hatja át. Életedben fontos helyet kap a munka, a szolgálat, mások jólétének elősegítése. Környezeted elég nehezen érti meg a viselkedésedet, gondolkodásmódod, csipkelődő természeted, örökös önsajnálatod sokszor zavarba hozza még azokat is, akik közelről ismernek. A Szaturnusz és a Plútó az idén lehetőséget teremt arra, hogy változtass. Ne a hiányosságokat, rossz tulajdonságokat keresd az emberekben, hanem a jót. Ébredj rá, hogy a kötelességek súlyától szabadulva könnyebben észre lehet venni az élet apró örömeit. A karma lényege, hogy alakulj át, éld úgy az életed, hogy tökéletesedj általa. Ha nem mások boldogságát irigyled, hanem megteremted a sajátodat, szertefoszlik a pesszimizmusod is. Tedd félre a romantikus könyveket, és a valóságban éld meg a nagy érzéseket.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
A Vénusz uralma alatt állsz, így különösen érzékeny vagy minden külső benyomásra. Csillagjegyedből fakadóan örökké egyensúlyra törekszel. És mivel a mai rohanó világban ezt a legnehezebb megteremteni, örök bizonytalanságban élsz. A biztonságot a család adhatja a szá­modra, tehát 2010-ben a legfontosabb feladatod az otthonod békéjének megteremtése. Akár annak az árán is, hogy néhány barátodat elveszíted, vagy kevesebbet keresel, mert nem vállalsz annyi pluszmunkát. Meg kell tanulnod a háttérben maradva másokra figyelni, illetve segíteni a gyengébbek (és természetesen, ha van, akkor a saját gyermeked) fejlődését. A nyár derekától jobban oda kell figyelned az egészségedre, illetve a fizikai állapotodra.

Skorpió (október 24-november 22.)
energikus, kezdeményező, sokszor kifejezetten rámenős vagy. Vonzódsz a szélsőségekhez, szívesen csinálsz olyasmit, amit mások elhűlve figyelnek. Miközben a világ úgy gondolja, hogy az adott pillanatnak élsz csupán, nagyon is előre meghatározott keretek között éled az életed, és iszonyúan ki tud hozni a sodrodból, ha valami nem a terveid szerint alakul. Dolgozni legjobban magányosan tudsz, mert nehezen alkalmazkodsz mások igényeihez. 2010-ben azonban meg kell tanulnod „beállni a sorba”. A jövőd, a boldogságod attól függ, mersz-e lazítani, mennyire vagy képes átadni magad a pillanat örömének, mennyire figyelsz oda másokra. Meg kell tanulnod együtt dolgozni, csapatban gondolkodni, alkalmazkodni. Ha sikerül, az életnek egy egészen új, sokkal vidámabb oldalát ismerheted meg.

Nyilas (november 23-december 21.)
Idealista vagy, aki mindig valamiféle álomképet kerget, a tökéletes partnert, a tökéletes munkát, a tökéletes társadalmat szeretnéd elérni. Harcba szállsz az igazságért, az ideákért, s közben szenvedsz a mindennapok apró próbatételeitől.
Biztonságod és egészséged érdekében minden eddiginél többet kell tenned 2010-ben. Meg kell tanulnod jobban beosztani az idődet. Mindig készíts magadnak listát az elintézendő feladatokról, próbálj rangsort állítani fontosság szerint, és persze tartsd is magad a kitűzött célokhoz. Semmit ne tégy rutinból és szórakozottan. Ha észreveszed, hogy elgondolkodtál, akkor ellenőrizzen újra mindent. Ha kevésbé vagy szertelen, szétszórt, kevesebb csalódás ér.

Bak (december 22.-január 19.)
A lelked ugyan érzékeny, a beleérző képességed is fejlett, és valahogy mégsem tudsz szót érteni a környezeteddel. Túl magasak az elvárásaid önmagaddal szemben, és sokat vársz a világtól is. A Szaturnusz próbatételeit általában könnyebben viseled, mint mások, hiszen az uralkodó bolygód, így már születésed pillanatától érzed-tapasztalod a nevelő hatását. Viszont az érzelmi „megkövesedés” veszélye is fennáll a bolygó tartós befolyása nyomán. 2010-ben az a legfontosabb feladatod, hogy tanuld meg kezelni az érzéseidet. Ne palástold se a bánatodat, se az örömödet, beszéld ki magadból a haragot vagy a féltékenységet éppúgy, mint az örömödet. Ne gondold, hogy a pozitív érzelmek kinyilvánítására nincs szükség. Nagyon is van, ennyivel tartozol önmagadnak és a szeretteidnek. Ha a vágyaidat is meg tudod fogalmazni, álmaid valósággá válnak.

Vízöntő (január 20.-február 19.)
Sosem lehet kitalálni, hogy épp mire gondolsz, arról pedig nem beszélsz, hogy mit szeretnél. Mert érzed-tudod, hogy senki nem értene meg. Mivel többnyire a saját ritmusod szerint masírozol a célod felé, a környezeted nehezen tud felzárkózni hozzád, lépést tartani veled. Csak akkor leszel kiegyensúlyozott és elégedett, ha magad körül biztonságot és elégedettséget tudsz teremteni. Kizárólag a te kezedben van a megoldás kulcsa, hogy ez megvalósulhasson. A legfontosabb feladatod az volna, hogy megértesd másokkal is, mit miért kell tenned, miért éppen úgy, és ha valaki lemarad, annak segítesz a felzárkózásban. 2010-ben aktívan ki kell venned a részed a barátaid, szeretteid sorsának alakításából. Vállalj valamilyen karitatív munkát, ami által mások sorsának jobbításával is foglalkozhatsz.

Halak (február 20.-március 20.)
Romantikus és szentimentális lévén állandóan rózsaszín szemüvegen át látod a világot. Mivel 2010-ben három szigorú bolygó - a Plútó, a Mars és a Szaturnusz - lesz hatással az életedre, akarva-akaratlanul megtanulod, hogyan kell saját magad menedzselni úgy, hogy közben másoknak is a hasznára válj.
Túl kell jutnod végre az álmodozások korán, reálisabban kell nézned saját helyzetedet, ha ugyanis most nem állsz a sarkadra, nemcsak a lehetőségeket szalasztod el, hanem az önbecsülésed is csorbul. A sikereid kulcsa a szavakban rejlik. Merd kimondani az elvárásaidat a munkával kapcsolatban, és a vágyaidat a párkapcsolatodban. Ne add fel az egyéniséged, mert tévedsz, ha azt hiszed, hogy önmagadért nem szerethetnek. Próbáld ki!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 721 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): horoszkop, FELADAT, SORS
Összes hozzászólás: 1
1 Gela  
0
rah

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :