Vasárnap, 2024-05-19, 00:54
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 2 » Kínos pillanatok szex közben
15:20
Kínos pillanatok szex közben
Nedves élvezet.
A szexet általában gyertya- vagy holdfénybe burkolt selymes bőrök találkozásával, izzó tekintetekkel és vad sóhajokkal ábrázolják a könyvekben és a moziban. Az biztos, a kedvenc romantikus filmekben biztosan nem történhetnek meg azok a malőrök, amelyek a mindennapokban kínos helyzetek sorát idézhetik elő, és ami a legrosszabb: kizökkenthetnek a bódultságból.
Azt elnézed szeretett társadnak, hogy például soha nem teszi a szennyes-tartóba a levetett zoknijait, vagy hogy sörös lehelettel ad csókot. De vajon ő is elnézi (talán el is felejti) a te kínos pillanataidat, amelyek akkor történnek, amikor te szexin a karjaiban fekszel?
Nedves élvezet

Kezdjük a végeredményt tekintve talán legkínosabbal és talán a leggyakrabban előfordulóval. Bár sokak tapasztalata szerint a vizelési inger (bizonyos fokig) fokozza a kéjérzetet, azért egy idő után már inkább zavar, hogy ölelés közben egyre többször, majd szinte állandóan arra koncentrálsz és gondolsz: nehogy foltot ejts a lepedőn.
Hogy mit tegyél a kínos jelenet elkerülésére? Nagyon egyszerű: hidd el, partnered természetesnek fogja venni, ha két perces szünetet kérsz, megígérve, hogy sietsz vissza. Hiszen ha menni kell, hát menni kell. És ha mégis megtörténik a baleset, két dolog közül választhatsz: vagy úgy teszel, mintha a foltot egy másfajta testnedv okozta volna vagy pironkodva bevallod neki: „bepisilsz tőle”… var container = document.getElementById('nativeroll_video_cont'); if (container) { var parent = container.parentElement; if (parent) { const wrapper = document.createElement('div'); wrapper.classList.add('js-teasers-wrapper'); parent.insertBefore(wrapper, container.nextSibling); } }

Megtekintések száma: 521 | Hozzáadta: macsesz
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :