Péntek, 2024-05-03, 12:39
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 21 » Pénz horoszkóp
10:21
Pénz horoszkóp
2010.03.21


KOS március 21.-április 20.

A pénzhez való viszonya: Szereti a pénzt, a tulajdont.

A Kos jegyű embernek van a legtöbb energiája, a legerősebb kezdeményező ereje és a legintenzívebb akarata, ahhoz, hogy cselekedjen és megvalósítson valamit. Ha valamibe belekezd, csak a célt látja, nem néz hátra, csak viharzik előre. Ő a bátor Harcos és a fáradhatatlan Úttörő, akit egyenesség és optimista életszemlélet jellemez. Mindezek véghez viteléhez szüksége van bizonyos fokú stabilitásra. Éppen ezért keresi nemcsak az anyagi, de az érzelmi biztonságot is. Szereti a komfortot és a tulajdonát, mindehhez, jó ízlése, és érzéke van. Büszke arra, amije van. A pénzzel kiegyensúlyozottan és megfontoltan bánik. Ügyelnie kell azonban arra, hogy ne csak saját szükségleteit elégítse ki, és hogy ne szórja meggondolatlanul a pénzt. Ha veszteség, vagy vereség érné bármi téren, akkor egy pillanatig sem esik kétségbe, szinte azonnal feláll, és valami újba kezd, ugyanazzal a lelkesedéssel, bátorsággal és bizakodással.

BIKA április 21.- május 20.

A pénzhez való viszonya: Okosan, ügyesen bánik a pénzzel.

A Bikának egyértelmű kapcsolata van a reális, látható világgal. Mivel gyakorlatias, határozott és állhatatos, a kézzel fogható dolgokat szereti, és megfogható eredményekre törekszik. Éppen ezért az érzéki örömök e jegyben bontakoznak ki leginkább. Fontos számára, hogy ami biztonságérzetét erősíti, és amit értékesnek talál, azt birtokolja is. Szeret szilárd talajon állni, ezért nem kedveli a változásokat és a kockázatokat. Nem kell megtanítani neki, hogyan kell pénzt keresni, született tehetsége van a pénzügyekhez. Jó üzleti érzékkel gazdálkodik javaival. Ötletes és találékony, ha biztonsága megteremtéséről van szó. A Bika típusnál jobb gazdát el sem lehet képzelni. Vigyáznia kell, hogy e közben, ne váljon jéghideg, számító emberré, akit csak az anyagi haszon érdekel. Ha okosságát túl becsüli, könnyen lehetnek veszteségei is. Azt viszont nagyon nehezen heveri ki, hiszen a legnagyobb büntetés, ha elvesznek tőle valamit, amit felépített, létrehozott. Ekkor megismerhetjük, a békés Bika, másik oldalát.
horoszkóp, asztrológia, pénz, horoszkóp, ikrek

IKREK május 21.-június 21.

A pénzhez való viszonya: Érzelmi alapon bánik a pénzzel.

Az Ikrek szülöttekben legnagyobb a tudásszomj, és a kíváncsiság. Az Ikrek a sokoldalúság jegye, egyszerre képes több dologgal is sikeresen foglalkozni. Mivel értelmi beállítottságú, a világot gondolati úton analizálja. Gyors felfogásával, és éles eszével, minden helyzetben feltalálja magát. Lételeme a kommunikáció, a közvetítés, megragadja és továbbadja az újdonságokat. Így kiválóan, és gyorsan kereskedik nemcsak hírekkel, de az árukkal is. Jó pénzügyi ösztönnel rendelkezik, jól kezeli az értékeket, és legbelül törekszik az állandóságra. Érzelmileg kötődik a megkedvelt dolgokhoz, ápolja őket és gondoskodik róluk. Igényli a külvilág elismerését, és adottságainak csodálatát. Nagy szüksége van a biztonságra, de érzelmileg bánik a pénzzel, ezért anyagi helyzete erősen ingadozóvá válhat. Egzisztenciális félelmek, és adakozó kedv váltakozhat benne. Ügyeljen arra, hogy önértékelése biztos alapokon álljon! Rugalmassága és találékonysága a nehéz helyzeteken is átsegíti.

RÁK június 22.–július 22.

A pénzhez való viszonya: Szuverén módon kezeli a pénz.

A Rák az állatöv legnagyobb romantikusa. A folytonosan áramló, mindig változó néha kaotikus érzelmeket, a jelenben való élést jelenti, az időtlenséget és formátlanságot, és az érzelmek rendkívüli gazdagságát jelképezi. Erős érzelmi beállítottsága arra ösztönzi, hogy biztonságot keressen magának, ami nem elsősorban fizikai-anyagi jellegű, sokkal inkább lelki védettséget jelent. Szilárd talajra van szüksége a lába alatt és egy viszonylagos jómódra törekszik. Szívesen foglalkozik mindennel, ami növeli biztonságérzetét. A világos, tiszta ügyleteket szereti, és ha elégedett az életével azt ki is mutatja. Reális, gyakorlatias és bizonyos nagyvonalúság jellemzi anyagi téren. Presztízskérdés nála, hogy ne tartsák szegénynek. Ügyelnie kell arra, hogy ne váljon a biztonság megszállottjává, mert kapzsivá, mohóvá és fukarrá is teheti, de az ellenkezője is előfordulhat, és pazarlóvá is válhat. „Páncélzata” alatt nagy szívósságot fejleszt ki, ami a legnehezebb helyzetekben is kitartást ad neki, és megvédi.

OROSZLÁN július 23.–augusztus 22.

A pénzhez való viszonya: Találékony és jól gazdálkodik javaival.

Az Oroszlán szülötteket fejlett öntudat, nagy önbizalom és magával ragadó életöröm jellemzi. Igazi királyok, a luxus értünk van, és értenek is az élvezetéhez. Az Oroszlán a jószívű gesztusok és a kifejező alakítás mestere. Kitűnően ért a nagyszabású tervezéshez és szervezéshez. Nyugodtan, magabiztosan és határozottan cselekszik. Szívélyes, jóindulatú, humoros és mindig nagyvonalú. Ügyes és ötletes anyagi biztonsága megteremtésében. Gyakorlatias, és gazdaságos gondolkodású, és van érzéke a konjunkturális ingadozásokhoz. Értelmének köszönhetően nem szűkölködik a javakban. Vigyázzon, hogy született nagyvonalúságában, ne szórja el könnyelműen és meggondolatlanul megszerzett vagyonát. Jellegzetes önbizalma, erős meggyőződése és optimista életszemlélete segíti, hogy még a kilátástalan helyzetekből is megtalálja a kiutat.

SZŰZ augusztus 23.–szeptember 22.

A pénzhez való viszonya: Keresi, és szüksége van az anyagi biztonságra.

A Szűz a részletek és az alaposság embere, aki ezzel a képességével jól boldogul a mindennapok világában. Egyetlen más jegy sem tud ilyen ösztönösen különbséget tenni a hasznos és haszontalan, az értékes és káros, vagy az egészséges és egészségtelen között. Okos, kritikus és előrelátó gondolkodás jellemzi, ami józan, mérhető és ellenőrizhető eredményekre irányul. A legkisebb ráfordítással, a legnagyobb hasznot szeretné elérni. Anyagi téren erős birtoklási vágya van, ezért kell, hogy pénzügyi tartalékokkal és más javakkal is rendelkezzen, ekkor érzi magát biztonságban. Megfontoltan és „szépen” bánik a pénzzel. Ha kell, tud spórolni is, de magára sohasem sajnál költeni. Ha nem ügyel rá, esetleg hiú tékozlóvá válhat, aki betegesen költi a pénzt. Bár ez nagyon ritkán fordulhat elő, az azonban gyakoribb, hogy meglehetősen önzővé válik. Óvatossága, pragmatikus gondolkodása, és éles esze miatt általában ritkán kerül válságos helyzetekbe.

MÉRLEG szeptember 23.-október 22.

A pénzhez való viszonya: Elbűvölően, vagy megszállottan kezeli javait

A Mérleg jegy szülötte, mélyen vágyódik egy olyan világ után, ahol a célszerűséget és a hasznosságot a szépség, a művészet, az oldottság, és a kiegyensúlyozottság váltja fel. A harmónia megvalósítására és megtartására törekszik. Okos stratéga az erőegyensúly kérdésében és híresen jó diplomáciai érzékkel rendelkezik. Döntéseiben azonban sokszor határozatlannak tűnik, mivel keresi azokat a megoldásokat, amivel senkit sem bánt meg. Pénzügyi biztonsága megteremtéséért, hatalmas lelkierővel és teljes odaadással képes küzdeni. Számára a pénz hatalmat és erőt is jelenthet. Bár ügyes „pénzcsináló”, mégis előfordulhatnak gyökeres változások helyzetében, akár pénzügyi krízisek, vagy függőségi tapasztalatok. Vigyáznia kell, hogy ne essen a pénz bűvöletébe, és ne éljen vissza a pénz hatalmával. Kompromisszumkéssége és kiegyensúlyozottsága segítségére lesznek a nehézségek leküzdésében.

SKORPIÓ október 23.–november 21.

A pénzhez való viszonya: Joviális, és szerencsés az anyagi ügyekben.

Egyetlen más jegyben sem rejlik annyi szélsőség és különbözőség, mint a Skorpióban. Nem érdekli a felületesség és a középszerűség, az ő világa a titokzatos mélység. Kutatói vágya és detektívösztöne előtt nincsenek akadályok. Meglepő pontossággal tudja eltalálni mások legfájóbb pontját. Hatalmas lelkiereje van, szívós, kitartó és erős akaratú. Nála nincs középút. Érzéseiben is csak végleteket ismer, vagy szeret, vagy gyűlöl, de mindezt intenzíven, mélyen, szenvedélyesen és érzékien éli meg. Bízik saját biztonságában, hiszen vannak javai, és jól is tud velük bánni. A valóságtól függetlenül, gazdagnak érzi magát, elégedett, és hisz abban, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni. Ha teheti, másokat is szívesen támogat, megosztja velük gazdagságát. Arra kell vigyáznia, hogy ne lustuljon el, hanem tegyen is anyagi biztonsága megteremtéséért, és ha elérte, akkor se üljön a babérjain. Rendkívüli lelkiereje képessé teszi, hogy szinte a semmiből is újra építkezzen.

NYILAS november 22.–december 20.

A pénzhez való viszonya: Megfontoltan, és visszafogottan kezeli pénzügyeit.

A Nyilas a lét realitásában a megismerést, a belátást és a reményt keresi. Igazából el szeretne oldódni a földi valóságtól, és egy szellemi, tiszta és szent világban élni. Kreatív szelleme egy percre sem tud megpihenni, mindig újabb és újabb ismeretekre, tapasztalatokra vágyik. Biztosan tudja, hogy minden dologban benne rejlik a legvégső értelem. Méltóság teljes, szuverén, optimista, és nagyon nyitott a világra. Ennek ellenére anyagi kérdésekben, bizonyos szegénység tudattal rendelkezik. Még ha nagy vagyona van, akkor is fél attól, hogy elveszítheti, fél a szegénységtől. Gátlásos, és magának sem enged meg szinte semmit, filléresedik és fukarkodik. Kényszeríti ugyan magát a nagyvonalúságra, de ez igencsak döcögve megy neki. Idővel megtanulhatja javainak felelősségteljes, tárgyilagos és előrelátó kezelését, és reális értéktudatra tehet szert.

BAK december 21.–január 19.

A pénzhez való viszonya: Önállóságra törekszik anyagi téren.

Mik jellemző általában a Bak jegyűekre? A kötelességtudat, a célratörő cselekvés, a fegyelem, a rend igénye, és persze ehhez társul egy viszonylag zárkózott, komoly, néha aszkétikus, pesszimista természet. Az értékelés és az új célok kijelölése szintén Bak tulajdonság. Nagyon szorgalmas, megbízható, fáradhatatlan, és következetes. Gyakorlatias, okos és különösen koncentrált. Tisztán és pontosan méri fel a ráfordítást és hasznot. Anyagiak dolgában ötletes és találékony, függetlenségre törekszik. Szokatlan módon keresheti a pénzt, van bátorsága új területeket is kipróbálni, és ismeretlen dolgokba belevágni. Ha megfelelő értéktudata van, reálisan kezelheti javait. Ennek ellenére pénzügyi helyzete gyorsan és váratlanul változhat, ingadozhat. Tartózkodnia kell attól, hogy kiszámíthatatlanná váljon, és hogy átlépje az érvényes értékmérőket. Nagy felelősségérzete és józansága sokszor megmenti a kényes helyzetekből.

VIZÖNTŐ január 20.–február 18.

A pénzhez való viszonya: A nagyon jó megérzésektől, a ködös ügyletekig.

Vízöntő jegy szülötteinek szabad és független természete nehezen tűri a korlátozásokat. Keresi az új, és szokatlan ismereteket, tapasztalatokat. Mindemellett nagyon találékony, jó szervező, és humánus, a barátság az ideálja. Nagy az elvonatkoztató képessége, és így a helyzeteket objektívan tudja felmérni. Képes hosszú távú perspektívákban gondolkodni és zseniális ötletei vannak. Saját egyéni értéktudata van, biztonságérzete sokszor megmagyarázhatatlan. Ő viszont mélyen tudatában van annak, hogy róla gondoskodnak, vezetik és így legyőz mindent akadályt az életében. Képességeit helyesen méri fel. Kifinomult érzéke van a pénzügyekhez, és képes „kiszagolni” a jó üzleteket. Óvakodnia kell attól, hogy átláthatatlan pénzügyletekbe keveredjen, vagy hogy szélhámoskodjon. Eredeti, ötletes, gyors észjárása és racionális gondolkodása megmentheti az ilyen lépésektől.

HALAK február 19.–március 20.

A pénzhez való viszonya: Önkényesen és spontán bánik javaival.

Mindazokkal a tulajdonságok bírnak a Halak jegy szülöttei, amik a „csodavárásra” jellemzőek. Rendkívül idealista, fantáziadús, romantikus, nemes lelkű és áldozatkész. Sokuknak van fejlett művészi érzéke, hiszen igazán az álmok és a fantázia világában érzik jól magukat. Kerülik a konfliktusokat, hagyják sodortatni magukat az árral, „az élet majd elrendezi” felkiáltással. Nagyon jók a megérzései, ezért jól teszik, ha hagyatkoznak rájuk. Az anyagiak területén azonban kész a harcra. Felvállalja a konfliktusokat is és van akarata arra, hogy biztonságát megteremtse. Sokszor a pénz a hatalmat és a biztonságot jelenti számára. Arra kell vigyáznia, hogy ne kezelje javait önfejűen, ne vállaljon felesleges, értelmetlen kockázatokat, mert szélsőséges esetben akár csődbe is mehet. Hallgasson a megérzéseire, sejtéseire és hagyja, hogy veszélyes helyzetekben az ösztönei vezessék, meglátja nem fog csalódni!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 728 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): kos, bak, vizöntő, nyilas, HAL
Összes hozzászólás: 4
4 Jaylin  
0
No copamlints on this end, simply a good piece.

3 eszty072  
0

2 Gela  
0
biggrin wink

1 FLASH  
0
dollar Hát van benne valami........csak mi?????? happy

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :