Szerda, 2024-04-24, 05:31
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Május » 7 » Szex horoszkóp 2010. május 3-9.
12:52
Szex horoszkóp 2010. május 3-9.
A hét pozíciója:

A lakat. Feküdj hasra és támaszkodj meg kényelmesen egy nagy párnán, miközben partnered hátulról közeledik feléd. Ha már elfoglalta a neki megfelelő helyet, támaszkodjon meg a kezén közvetlenül a tested két oldalán. Hogy mitől lakat? Hajlítsd be a lábad és fogd át velük őt a fenekénél. Addig ne is ereszd el, amíg meg nem jártátok együtt az utat a csillagokig.

A hét boszorkánytippje:

Hagyd el az ágyat és keress új helyszínt, hogy partneredet elcsábítsd. Lehet ez a konyhaasztal, a kamra, vagy ha kedveled a váratlan izgalmakat, akkor ez lehet az erődszél is a kocsiban, de a lépcsőház is. Ez utóbbi esetekben azért válasszatok olyan időpontot, amikor kevesen tévedhetnek arra.

Kos (3.21 - 4.19)
Tele lehetsz energiával a héten, ha a szerelmeskedésről van szó, a fáradtság szinte ismeretlen fogalom lehet a számodra persze csak akkor, ha ebben kedvesed is partner lesz. Ha kimutatod számára, hogy vágysz rá és kívánod őt, akkor biztos lehetsz abban, hogy megpróbál majd mindig a kedvedre tenni akár annak árán is, hogy ő kicsit háttérbe szorul. Erre azonban nem lesz szükség, mert a te energiáid bőven elegendők akár több menetre is.

Bika (4.20 - 5.20)
A szexuális együttléteken kívül most színes és érdekes programokat tölthettek együtt, amely így sem lesz mentes némi erotikus izzástól. A vágyaknak nem lehet parancsolni, ezért bárhol is vagytok meg fogjátok találni a módját annak, hogy kicsit kényeztethessétek egymást. Aztán ha már kettesben lesztek, alig várjátok majd, hogy befejezzétek mindazt, amit órák óta alapoztok együtt.

Ikrek (5.21 - 6.21)
Ünnepi pillanatokat élhettek meg együtt és ez nem csak tavasz miatt van így. Partnereddel szinte elvarázsoljátok egymást nem csak az ágyban, de azon kívül is. Egy őszinte beszélgetés most sokat segíthet nektek abban, hogy néhány régóta hurcolt kisebb sérelmen túl tudjatok lépni. A dolgok rendezését pedig egy kiadós szeretkezéssel pecsételhetitek meg.

Rák (6.22 - 7.22)
Semmi probléma nincs azzal, ha nem vágysz minden nap a testi szerelemre. Értesd meg a partnereddel, ha csak egy ölelésre, vagy simogatásra vágysz, mert a csillagok szerint jó kommunikáció nélkül csak a problémák fognak halmozódni. Bíztasd őt is arra, hogy mondja el mit szeretne, mert csak így tudtok olyan megoldásokat találni, amely mindkettőtöknek jó.

Oroszlán (7.23 - 8.22)
Ha kedvesedtől megköveteled, hogy vad és őrjítő legyen az ágyban, akkor te sem maradhatsz a héten szende és visszahúzódó. Úgy fog most reagálni a közeledésedre, ahogy te viszonyulsz a testi szerelemhez. Ha egy kis vadságra vágysz, akkor nosza elő az ostort és a bőrszerkót és mutasd meg neki, hogy mire vagy képes, ha igazán elemedben vagy.

Szűz (8.23 - 9.22)
Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba és pontról pontra beszéljétek meg, hogy kinek mi okoz igazán örömet az ágyban. Ne félj megfogalmazni az igényeidet, mert partnered most igazán fogékony arra, hogy örömet okozzon neked és ég a vágytól, hogy ezt be is bizonyítsa számodra. Bízz benne és bízd rá milyen ütemben halad. Aztán kényeztesd el te is őt.

Mérleg (9.23 - 10.22)
Az egymás karjaiban töltött éjszakák olyan közös élményekkel gazdagíthatják kapcsolatotokat, amelyről eddig még csak nem is álmodtál. Hagyd, hogy az összes érzékedet átjárja a testi szerelem mindent elsöprő szenvedélye és oldódj fel a teljes boldogság nyújtotta örömben. Mélyítsd el a kapcsolatodat, mert így a nehéz időszakban is lesz mire támaszkodnod.

Skorpió (10.23 - 11.21)
Most aztán tényleg igaz lesz a szexualitásban, hogy minden erőfeszítés nélkül tudtok egymásnak örömet szerezni. A köztetek lévő összhang néha szinte megdöbbentő, de most egyikőtök sem ér rá a dolgok racionális oldalával foglalkozni, mert teljesen leköt benneteket egymás testének kényeztetése. Harmonikus, kiegyensúlyozott hét várható szexuális téren.

Nyilas (11.22 - 12.21)
Az intimitás és az őszinteség lehet a hét vezérfonala számotokra, mert csak a közös út vezet el a vágyott érzelmi és testi beteljesülésig. Bár a szerelmi hangulatod inkább ingadozó mintsem stabil, mégis ha a szíveddel fordulsz a másik felé, többet várhatsz el az érzékiségtől is, mint azt előre gondolnád. Partnered részéről extra figyelmességre számíthatsz amit a maga módján ki is fog mutatni feléd.

Bak (12.22 - 1.19)
Nem most érkezett el az alkalom ahhoz, hogy új szerelmet, vagy új partnert keress, akivel megoszthatod magányosnak hitt éjszakáidat. Ha kedvesed most nem foglalkozik veled annyit, az nem azért van, mert már nem kíván. Legyél vele megértő és inkább kezdeményezz te, az esetleges visszautasítás pedig ne szegje kedved. A hét második felére rendeződni fognak az érzelmeid.

Vízöntő (1.20 - 2.18)
Talán most úgy érzed, hogy kedvesed kissé hűvösebben viselkedik az ágyban a tőle megszokottnál, ezért lehet, hogy a tartózkodó magatartás mögött egy csábító harmadik megjelenését sejted. Gyanakvásoddal csak rosszabbá teszed a helyzetet, nyugodtan bízz meg partneredben, talán csak kicsit fáradtabb a megszokottnál, ezért nem közeledik hozzád olyan gyakran.

Halak (2.19 - 3.20)
Némi féltékenység ütheti fel a fejét nálatok, mivel úgy tűnhet számodra, hogy valaki arra hajt, akivel te osztod meg az éjszakáidat. Nem kell mindjárt a bolhából elefántot gyártanod, a látszat sokszor csal és nem mindig látod a dolgok másik oldalát is. Most is csak erről lehet szó. Egy pillantás, egy mondat vagy egy sms még nem bizonyíték semmire. A féltékenykedés helyett inkább engedd, hogy tisztázza a dolgokat.

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 824 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): Szex, horoszkop
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :