Péntek, 2024-05-03, 11:40
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Március » 16 » Vicces horoszkóp2010.03.16
22:25
Vicces horoszkóp2010.03.16
Kos, 2010, március 16:
Ön együtt érző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Bika, 2010, március 16:
Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Ikrek,2010, március 16:
Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Rák, 2010, március 16:
Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Oroszlán, 2010, március 16:
Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Szűz,2010, március 16:
Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Mérleg, 2010, március 16:
Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Skorpió, 2010, március 16:
Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Nyilas, 2010, március 16:
Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Bak,2010, március 16:
Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Vízöntő,2010, március 16:
Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Halak, 2010, március 16:
Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Növesszen álbajuszt!

A Vicc horoszkópja - bár tudományos alapokon nyugszik - nem tekinthető megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 713 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): vizöntő, nyilas
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :