Péntek, 2024-05-03, 12:32
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Április » 1 » Vicces horoszkóp2010.04.01
13:02
Vicces horoszkóp2010.04.01
Kos, 2010, április 1:
Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Bika, 2010, április 1:
Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Ikrek, 2010, április 1:
Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Rák, 2010, április 1:
Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Oroszlán, 2010, április 1:
Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz, 2010, április 1:
Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Mérleg, 2010, április 1:
Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Skorpió, 2010, április 1:
Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Nyilas, 2010, április 1:
Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bak, 2010, április 1:
Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Vízöntő, 2010, április 1:
Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Halak, 2010, április 1:
Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Szopogasson csirkebelet!
A Vicc horoszkópja - bár tudományos alapokon nyugszik - nem tekinthető megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 656 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): horoszkop, bak, vizöntő
Összes hozzászólás: 1
1 macsesz  
0
tongue tongue tongue tongue tongue tongue ÁPRILILILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SZÉP NAPOT NEKETEK wink wink wink

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :