Péntek, 2024-05-03, 14:38
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2010 » Április » 5 » Vicces horoszkóp2010.04.05
00:09
Vicces horoszkóp2010.04.05
Kos, 2010, április 5:
Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Bika, 2010, április 5:
Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Ikrek, 2010, április 5:
Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Rák, 2010, április 5:
Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Oroszlán, 2010, április 5:
Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Szűz, 2010, április 5:
Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Mérleg, 2010, április 5:
Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Skorpió, 2010, április 5:
Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Törje ki a frászt!

Nyilas, 2010, április 5:
Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Bak, 2010, április 5:
Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Vízöntő, 2010, április 5:
Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Dobja ki a tévéjét és helyete....hát....... helyte vegyen mást.

Halak, 2010, április 5:
Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De óvakodjon a törpéktől! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Bár tudományos alapokon nyugszik a HOROSZKOPUNK- nem tekinthető megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 675 | Hozzáadta: macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): horoszkop, vicc
Összes hozzászólás: 1
1 Kert  
0
A really good answer, full of raitonality!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :