Csütörtök, 2024-04-25, 15:33
Üdvözöllek Vendég

Kategóriák
Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Március » 22 » Vicces horoszkóp: 2011. március 22
18:48
Vicces horoszkóp: 2011. március 22
Vicces horoszkóp: 2011. március 22

Kos (március 21. - április 20.)
Kos Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Bika (április 21. - május 20.)
Bika Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ikrek Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Rák (június 22. - július 22.)
Rák Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Oroszlán A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Szűz Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Mérleg Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Skorpió (október 24. - november 22.)
Skorpió Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Nyilas (november 23. - december 21.)
Nyilas Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Bak (december 22. - január 19.)
Bak Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Vízöntő (január 20. - február 19.)
Vízöntő Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Halak (február 20. - március 20.)
Halak Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Törje ki a frászt!

A napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Kategória: Horoszkóp | Megtekintések száma: 1626 | Hozzáadta: judit-macsesz | Tag-ek(kulcsszavak): vicc, blog, fórum
Összes hozzászólás: 1
1 Julio  
0
Kedves Vali e9s Jf3zsi!d6rfclf6k, hogy jf3l e9rzitek magatokat.c9n is je1rtam Genove1ban e9s Ne1polybanifjfa kobmroan. Csode1latos e9lme9ny volt.Tove1bbi kellemes utaze1st. Sikert-vitalite1st.Szia Je1nos

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
online :