Szombat, 2024-05-18, 14:00
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Törvénytisztelõ polgár (2009)!!Law Abiding Citizen (Dráma, Krimi, Thriller Szinkron: Magyar felirat)
Törvénytisztelõ polgár (2009)!!Law Abiding Citizen
macseszDátum: Péntek, 2010-05-14, 10:07 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline




Törvénytisztelõ polgár (2009)!!Law Abiding Citizen

Mûfaj: Dráma, Krimi, Thriller
Évjárat: 2009
Nyelv/Szinkron: Magyar felirat


Rendezte:
F. Gary Gray

Szereplõk:
Gerard Butler (Clyde Shelton)
Jamie Foxx (Nick Rice)
Colm Meaney (Dunnigan)
Bruce McGill (Jonas Cantrell)
Leslie Bibb (Sarah Lowell)
Michael Irby (Garza)
Gregory Itzin (Warden Iger)
Regina Hall (Kelly Rice)



Rövid leirás: Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélõt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát. A Törvénytisztelõ polgár az Olasz meló rendezõjének új, pörgõs akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvõ ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel késõbb a vádalkut kötött bûnözõt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy õ a tettes. Amikor elõzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevõ a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdõdik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma.

online:
Csak felhasználó férhet hozzá






A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Törvénytisztelõ polgár (2009)!!Law Abiding Citizen (Dráma, Krimi, Thriller Szinkron: Magyar felirat)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :