Hétfő, 2024-04-29, 11:28
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Bridget Jones naplója, Bridget Jones's Diary, (KÉRÉSRE FELTÉVE -színes, magyarul beszélő)
Bridget Jones naplója, Bridget Jones's Diary,
macseszDátum: Vasárnap, 2010-12-12, 12:12 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline




Bridget Jones naplója, Bridget Jones's Diary,


színes, magyarul beszélő, angol-amerikai romantikus vígjáték, 98 perc, 2001


szereplő(k):
Renée Zellweger (Bridget Jones)
Colin Firth (Mark Darcy)
Hugh Grant (Daniel Cleaver)
Jim Broadbent (Bridget apja)
Gemma Jones (Bridget anyja)
Embeth Davidtz (Natasha)









Rövid leirás:“Hirtelen rádöbbentem, hogy ha azonnal nem változtatok, olyan életem lesz, ahol a legmeghittebb kapcsolat egy üveg borhoz fűz. Egyedül és kövéren halok meg, és mire három hét múlva rám találnak, már félig megettek a farkaskutyák. Vagy Glenn Close-zá változom a Végzetes vonzerőből. Így hát fontos elhatározásra jutottam. Annak érdekében, hogy jövőre ne végezzem ilyen trágya képpel, az Önsajnáló Rádió harmincon túliaknak szóló slágermúzeumát hallgatva, úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az életem. Naplóba kezdek, és elmondom az igazat Bridget Jonesról. A tejes igazságot.
Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: mindig bedobom az előző napi bugyit a szennyeskosárba. Ugyanilyen fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok és hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. És főleg nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti. Sajnos ez a személy történetesen a főnököm. És azt gyanítom, hogy különféle, kissé igazságtalan okokból kifolyólag, ő sem fantáziál rólam.”

(HA LETÖLTÖTTED AZ EGÉSZET KINYITÁSHOZ HASZNÁLD A ''Jelszó: www.szeplak.com'' !!!)

tölsd le:1 rész


Csak felhasználó férhet hozzá



tölsd le:2rész


Csak felhasználó férhet hozzá




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Bridget Jones naplója, Bridget Jones's Diary, (KÉRÉSRE FELTÉVE -színes, magyarul beszélő)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :