Kedd, 2024-04-16, 23:22
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Ébredj velünk (DVDRip CiNEDUB) 2010 (Kategória: Romantikus, Vígjáték)
Ébredj velünk (DVDRip CiNEDUB) 2010
judit-macseszDátum: Vasárnap, 2011-03-27, 14:01 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: Offline





Ébredj velünk (DVDRip CiNEDUB) 2010


 <br /> Ébredj velünk


Kategória: Romantikus, Vígjáték

Amikor a keményen dolgozó TV producert, Becky Fullert kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a “Pirkadat”-nál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt.
Sajnos azonban Pomeroy nem hajlandó olyan szokásos reggeli műsorszámokkal foglalkozni, mint a celeb pletykák, időjárás, divat és főzőcske. És főleg nem hajlandó együtt dolgozni műsorvezető társával, Colleen Peckkel, az egykori szépségkirálynővel és régi reggeli műsoros szakmabelivel, aki viszont imádja az ilyesféle “híreket”.
Miközben Mike és Colleen összecsapnak – először a kulisszák mögött, később már élő adásban is -, Becky Adam Bennett társproducer iránt érzett bimbózó szerelme is kezd szárba szökkenni, és Becky hamarosan azon kapja magát, hogy kétségbeesetten küzd, hogy megmentse kapcsolatát, jó hírét, állását, és magát a műsort.


online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá


letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Ébredj velünk (DVDRip CiNEDUB) 2010 (Kategória: Romantikus, Vígjáték)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :