Szombat, 2024-05-04, 04:51
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Vén csontok Old dogs 2009 (Szereplők: John Travolta (Charlie) Robin Williams (Dan))
Vén csontok Old dogs 2009
frici35Dátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:10 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline




Vén csontok

Old dogs
2009

CSaládi,Vigjáték magyar felirat 88 perces


Rendező:
Walt Becker

Szereplők:
John Travolta (Charlie)
Robin Williams (Dan)
Kelly Preston (Vicki)
Bernie Mac (Jimmy Lunchbox)
Ella Bleu Travolta



A két jóbarát és üzlettárs, az elvált Dan (Robin Williams), aki legnagyobb szerencsétlenségére még mindig szerelmes volt feleségébe, és az életvidám, megrögzött agglegény, Charlie (John Travolta) élete hirtelen a feje tetejére áll, amikor egy hatéves ikerpár pottyan a nyakukba. A helyzetet súlyosbítja, hogy épp életük nagy üzlete előtt állnak. A gyerekekhez egyáltalán nem értő párosnak komoly erőfeszítéseket kell tennie, hogy gondoskodni tudjon az ikrekről (Ella Bleu Travolta és Conner Rayburn). Rengeteg problémával kell szembenézniük, a szokatlan kihívás többször is az összeomlás szélére sodorja őket. Azonban lassacskán végre ráébrednek, valójában mi az igazán fontos az életben.

nézd online VAGY TÖLTSD LE :

Letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá



A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Vén csontok Old dogs 2009 (Szereplők: John Travolta (Charlie) Robin Williams (Dan))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :