Kedd, 2024-04-16, 23:08
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » A Szép Szörnyeteg – Beastly (R5 DVDRip HUN!) 2011 (Kategória:Romantikus, Dráma,Misztikus,)
A Szép Szörnyeteg – Beastly (R5 DVDRip HUN!) 2011
judit-macseszDátum: Kedd, 2011-06-14, 12:02 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: Offline






A Szép Szörnyeteg – Beastly (R5 DVDRip ) 2011




A Szép Szörnyeteg – Beastly





Kategória:Romantikus, Dráma,Misztikus,
A Beastly A szépség és a szörnyeteg modernkori tinédzser adaptációja, a korok és a szereplők változnak, de a tanulság örök: nem a külső szépség a fontos, hanem a belső értékek.
Kyle Kingson (Alex Pettyfer) szinte tökéletes fiatal srác: jól néz ki, intelligens, sportos és nagy lehetőségek előtt áll. Mindezek mellé azonban kegyetlen és erőszakos, előszeretettel bántalmazza és alázza meg csúnyább és esetlenebb társait. Amikor egy osztálytársnőjét, Kendrát meghívja az iskolabálba, és ott mindenki előtt leégeti, Kenda bosszút fogad ellene, és egy varázslatot bocsát rá, Kyle külseje rettenetes változáson megy át, arca és teste immár inkább hasonlít szörnyetegre mint emberi lényre. Amikor felismerhetetlen külsejével a lányhoz rohan segítségéről, az elárulja neki, hogy egyetlen esélye van kiszabadulni az átok alól: ha valaki így, ebben a formában is beleszeret…



online (movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » A Szép Szörnyeteg – Beastly (R5 DVDRip HUN!) 2011 (Kategória:Romantikus, Dráma,Misztikus,)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :