Hétfő, 2024-04-29, 04:49
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Rémségek cirkusza(Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)2 (Magyar szinkron Horror,thriller,Fantasy 109 perc)
Rémségek cirkusza(Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)2
frici35Dátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:20 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline




Rémségek cirkusza(Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)2009

Magyar szinkron Horror,thriller,Fantasy 109 perc


Rendezõ:
Paul Weitz

Szereplõk:
Chris Massoglia (Darren Shan)
John C. Reilly (Larten Crepsley)
Salma Hayek (Madame Truska)
Josh Hutcherson (Steve)
Willem Dafoe (Gavner Purl)
Jane Krakowski (Cormac Limbs)
Ray Stevenson (Murlough)
Patrick Fugit (Evra Von)
Kristen Schaal (Gertha Teeth)




A 14 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tûrhetõ jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darrenben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevû vámpír, vérszomjassá változtatja.

Az újdonsült élõholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyû lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nõ vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülõdõ háború ne eméssze fel maradék emberségét.


nézd online VAGY TÖLTSD LE :





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Rémségek cirkusza(Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)2 (Magyar szinkron Horror,thriller,Fantasy 109 perc)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :