Hétfő, 2024-04-29, 00:08
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009) (kaland,családi,magyar szinkron)
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)
macseszDátum: Hétfő, 2010-05-17, 13:24 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline





Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)

színes, szinkronizált, francia-kanadai kalandfilm, 122 perc, 2009
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Évjárat: 2009


rendező: Terry Gilliam

szereplő(k):
Christopher Plummer (Dr. Parnassus)
Johnny Depp (Tony)
Heath Ledger (Tony)
Colin Farrell (Tony)
Jude Law (Tony)
Tom Waits (Mr. Nick)
Verne Troyer (Percy)
Lily Cole (Valentina)



Rövid leirás:A színházi társulatával utazó Dr. Parnassus páratlan lehetőséget kínál napjaink közönségének. Varázstükrén keresztül a földi realitásból a határtalan képzelet fantasztikus világába léphetnek át; választhatnak fény és öröm, vagy sötétség és bánat között.
E mágia mögött azonban sötét titok lappang. Parnassus évszázadokkal ezelőtt fogadást kötött az ördöggel, és elnyerte a halhatatlanságot. Később, amikor találkozott élete szerelmével, egy újabb egyezséggel fiatalságra cserélte halhatatlanságát. Csakhogy az ördög ezért az ifjú Valentinát, a mágus lányát kérte, akiért eljön, amint betölti tizenhatodik születésnapját. A határidő közeleg, ezért hogy mentse szeme fényét, Parnassus köt egy utolsó fogadást: az nyer, aki elcsábítja az első öt lelket. A Doktor a társulat vad, komikus és lenyűgöző figurái közül annak ígéri lánya kezét, aki segít neki nyerni. Kalandos, és minden képzeletet felülmúlóan szürreális utazás veszi kezdetét időn és téren át.

ONLINE:




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009) (kaland,családi,magyar szinkron)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :