Péntek, 2024-05-03, 21:17
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » A hercegnő és a béka (The Princess and the Frog 2009 ) (Animáció,Családi,Fantasy,Romantikus,Zenés magyar szinkron)
A hercegnő és a béka (The Princess and the Frog 2009 )
macseszDátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:40 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline




A hercegnő és a béka

The Princess and the Frog
2009

Animáció,Családi,Fantasy,Romantikus,Zenés magyar szinkron 97 perces


Rendező:
Ron Clements, John Musker

Szereplők:
Anika Noni Rose (Tiana hercegnő eredeti hangja)
Bruno Campos (Naveen herceg eredeti hangja)
John Goodman ('Big Daddy' La Bouff eredeti hangja)
Terrence Howard (James eredeti hangja)
Keith David (Dr. Facilier eredeti hangja)
Oprah Winfrey (Eudora eredeti hangja)



Az Aladdin és A kis hableány rendezőpárosa visszatér a gyökerekhez, hogy egy klasszikus mesével kedveskedjen a nézőknek.
A klasszikus hercegnős/békás történet új köntösbe kerül azáltal, hogy a tündérmese ezúttal New Orleansban játszódik, méghozzá a jazz korszakban, ahol Maldonia hercegét nem valami gonosz boszorkány, hanem Dr. Facilier változtatja békává, Tiana hercegkisasszony pedig hiába próbálja egy csókkal visszaváltoztatni, bizarr fordulatként ő is békává változik. A mágikus átok megtöréséhez együttes erővel kell megtalálniuk a jó voodoo-t űző Odie mamát, de ehhez egy hosszú, kalandokkal és veszélyekkel teli utat kell átélniük.

nézd online :


Letölthető:Katt a download-ra




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » A hercegnő és a béka (The Princess and the Frog 2009 ) (Animáció,Családi,Fantasy,Romantikus,Zenés magyar szinkron)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :