Szombat, 2024-04-20, 10:19
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Streetdance - Step Up 2 (Step Up 2 the Streets, 2008) (Stílus: romantikus, dráma, musical Hungarian)
Streetdance - Step Up 2 (Step Up 2 the Streets, 2008)
macseszDátum: Vasárnap, 2010-04-25, 21:00 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline





Streetdance - Step Up 2 (Step Up 2 the Streets, 2008)


Stílus: romantikus, dráma, musical Hungarian



Rendezte:
Jon Chu
Szereplõk:
Briana Evigan (Andie)
Robert Hoffmann (Chase Collins)
Will Kempe (Blake Collins)
Tony Devon (Attorney Gold)
Telisha Shaw (Felicia)
Cassie (Sophie)
Adam G. Sevani (Moose)










Röviden a filmrõl:
Eleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi mûvészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson. Közben az iskola legnagyobb reménysége, Chase (Robert Hoffman) új kihívások után kutat, ezért létrehoz egy táncegyüttest, mellyel benevez Baltimore legnagyobb, legkeményebb utcai táncversenyére. Chase beveszi a csapatba a tehetséges Andie-t is, akitõl ugyan egy világ választja el, a gyõzelem érdekében mégis kénytelenek megtalálni a közös hangot és mozdulatokat. Andie két világ - elit táncos-társai és az utca szabadsága - között õrlõdik, s ahogy egyre forróbbá válik körülötte a levegõ, rá kell jönnie arra, hogy építhet hidat a szerelem és lojalitás, a függetlenség és a karrier között. Mert csak így találhatja meg helyét az életben.

nézd online vagy töltsd le:
Csak felhasználó férhet hozzá





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Streetdance - Step Up 2 (Step Up 2 the Streets, 2008) (Stílus: romantikus, dráma, musical Hungarian)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :