Csütörtök, 2024-03-28, 10:54
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Céline Dion (Céline) (magyarul beszélő, kanadai zenés dráma, 90 perc, 2008)
Céline Dion (Céline)
frici35Dátum: Kedd, 2010-10-19, 06:23 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline



Céline Dion (Céline)

rendező: Jeff Woolnough
forgatókönyvíró: Donald Martin
zeneszerző: Jack Lenz
operatőr: Miroslaw Baszak
vágó: Mike Lee

szereplő(k):
Christine Ghawi (Céline Dion)
Enrico Colantoni (Rene Angelil)
Jodelle Ferland (a fiatal Céline)
Peter MacNeill (Adhemar Dion)
Louise Pitre (Therese Dion)

Az ikonná vált kanadai énekesnő, Céline Dion törénete elevenedik meg ebben a feldolgozásban. Céline Dion, aki Québecben szegény szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, ötévesen kezdett el énekelni. Első saját dalát 12 évesen írta és énekelte fel. Amikor René Angélil zeneproducer azt meghallotta, jelzálogkölcsönt vett fel a saját házára, hogy Céline első két albumát anyagilag támogatni tudja. René és Céline számára ez egy hihetetlen szerelmi történet kezdete is volt.

Celine-t 12 éves korában fedezte fel menedzsere és későbbi férje, Rene Angelil. A köztudatba az Eurovíziós dalfesztivál megnyerésével robbant be, és rögtön utána meghódította Amerikát a híres dallal, ami a Szépség és a Szörnyeteg főcímdala volt. Az évek folyamán Celine és Rene kapcsolata titokban tovább fejlődött, és romantikus szerelmi kapcsolat bontakozott ki belőle. Amikor ez napvilágra került, azonnal elkezdődött a közvélemény támadása, a befeketítés és mocskolódás. Celine és René azonban szilárd maradt, és Celine karrierjére tudtak összpontosítani, melynek során több mint 200 albumot adtak el világszerte. Karrierjének csúcspontja a Titanic betétdalának eléneklése volt, a "My Heart Will Go On" szinte minden létező díjat elnyert megjelenésének évében. Celine ezen felül több mint 50 díjat nyert munkássága során, melyek között található Grammy, Oscar és World Music Awards is, ám az út a siker felé mélyen kezdődött, a történet azt meséli el, hogyan jutott el egy lány a nyomorból a siker csúcsára.

online:
Csak felhasználó férhet hozzá



A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Céline Dion (Céline) (magyarul beszélő, kanadai zenés dráma, 90 perc, 2008)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :