Szombat, 2024-04-20, 09:39
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Február » 04
Vámpíros film (2010)

színes, amerikai vígjáték, 2010

Mélyeszd a fogaid a hajmeresztően vicces Vámpíros film humorral és véresen komoly poénokkal kibővített Harapj meg kiadásába! Becca, a szorongásoktól üldözött tinédzser két természetfeletti udvarló, a mogorva, barátságtalan vámpír és egy hihetetlenül szőrös farkasember között vívódik. A két vígjátékgyártó nagyágyú, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson szerzője és Ken Jeong, a Másnaposok egyik szereplője a garancia arra, hogy ezúttal is mindenki halálra röhögi magát!

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 562 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-04

változó szerelem (2010)

amerikai
romantikus - vígjáték - dráma

Amikor a második osztályos Bryce és Juli először találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce (Callan McAuliffe) nem viszonozza az érzelmeit, sőt: az elkövetkező években mindent megtesz, hogy távol tartsa magától önjelölt barátnőjét. A talpraesett és szabad szellemű Julit (Madeline Carroll) azonban ez a semmiség nem tudja eltántorítani. Rob Reiner rendező kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen – és mit jelentenek egymás számára.

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 1126 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-04

Különleges kapcsolat (2010)

Tony Blair (Michael Sheen) egy teljes évtizedig volt az Egyesült Királyság miniszterelnöke, 1997. májusától 2007. júniusának végéig, amikor Gordon Brown vette át tőle a hatalmat. Hivatali ideje alatt rengeteg fontos politikai kapcsolatot épített ki. Köztük a kezdetektől fogva kiemelt jelentőségű volt az Amerikai Egyesült Államokhoz fűződő viszony. Tony Blair tudta, hogy érdemes a lehető legjobb kontaktusban lenni a világ első számú szuperhatalmával, így megpróbált egy különleges politikai kapcsolatot teremteni az USA regnáló elnökével Bill Clintonnal (Dennis Quaid).

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 454 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-04

Paranormal activity 2

színes, feliratos, amerikai horror, 90 perc, 2010 (16)

Egy fiatal középosztálybeli pár új otthonába költözik. Hétköznapjaikat azonban egyre inkább feldúlja valami - talán egy démon. És akkor jön, amikor alszanak. Vagy próbálnának.
Oren Peli 2007-es filmjének, a Paranormal Activity-nek sikerült véghezvinnie azt a filmtörténetben egyedülálló bravúrt, hogy gyártási költségeit bemutatásával ezerszeresen hozta vissza. Mindösszesen 11 ezer dollárból készült, és csak az USA-ban 107 millió dollárig kúszott a bevétele. Természetes, hogy a folytatás nem maradt el.

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 461 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-04

Group Sex

Azt hittem, hogy ez csak egy a végtelen tizenéves kollégium vígjátékok közül, de ez a film messze volt ettől. Azt mondanám, ez több, mint egy érett furcsa-romantikus történet.
Igazából “Gruppenszex” egy film, amihez le kell ülni és meg kell nézni, mert egy szép és magával ragadó történet. Nem olyan, ami nélkül nem élet az élet, de még mindig elég jó ahhoz, hogy másfél órán keresztül folyamatosan szórakoztasson.

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 469 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-02-04

online :