Csütörtök, 2024-04-18, 06:19
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Március » 14

Rango (CAM CiNEDUB) 2011 <p>

Kategória: !Premier!, Akció, Animáció, Kaland


Rövid leirás:

A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.
Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak – és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.



online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 432 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-14


Kellékfeleség (CAM CiNEDUB)(2011)

Kategóriák: Premier!, Vígjáték


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Adam Sandler,Brooklyn Decker,Jennifer Aniston
Danny (Adam Sandler) megrögzött agglegény és jegygyûrû-viselõ: a gyûrû ereje óvja meg õt a tartós kapcsolatoktól, és biztosít mindig hihetõ ürügyet, ha le akar lépni. Ám amikor végre rátalál álmai nõjére (Brooklyn Decker), ki kell valamit találnia, amivel lezárhatja eddigi füllentései sorát. Megkéri a titkárnõjét (Jennifer Aniston) és a gyerekeit, hogy adják ki magukat jövendõbeli ex-családjának.
Egyik hazugság követi a másikat, mígnem egy nagy közös családi utazáson találják magukat Hawaiin. Az önfeledt nyaraláson mindenki igyekszik a kitalált történethez tartani magát, de végül már senki nem tudja, mi igaz, vagy mi nem az.



online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 609 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-14

online :