Péntek, 2024-04-26, 15:51
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » 2011 » Április » 07

Született pusztító (2010)

Kategóriák:Akció,


Rövid leirás:

Steven Seagal új filmjében egy Interpol ügynököt – Bobby – alakít, akit egy Kelet-európai különítményhez rendelnek, hogy gátat vessenek a Balkánon keresztül folyó fegyver- és kábítószerkereskedelemnek. A nyomozás alatt azonban a csapat belekeveredik egy roma és oroszok közt zajló véres utcai harcba, ahol a csapat egyik tagja – Seagal barátja – az életét veszti. Bobby tovább folytatja a nyomozást, azonban most már személyes motivációból: bosszút akar állni társa haláláért…



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 546 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07


Adéle és a múmiák rejtélye (HUN BDRip) 2010

Kategóriák:Akció, Kaland, Misztikus


Rövid leirás:

1912-t írunk. Adéle Blanc-Sec, a rettenthetetlen ifjú riporter ég a tettvágytól. Képes bármeddig elmenni azért, hogy véghezvigye céljait. Ha a helyzet úgy kívánja, akár Egyiptomig is elhajózik, hogy különféle méretű és formájú múmiákkal mérje össze erejét.
Mindeközben Párizs polgárain lassan eluralkodik a pánik. A Természettudományi Múzeum egyik emelvényén egy 136 millió éves Pterodaktilusz tojás rejtélyes körülmények között kikel, az óriási ősmadár pedig folyamatos rettegésben tartja az égből a francia főváros rettegő lakosait. Ám e szörnyeteg is kevés ahhoz, hogy Adéle Blanc-Sec kisasszony zavarba jöjjön, kinek eddigi kalandjai is számos meglepetéssel szolgáltak már az izgalmak kedvelőinek.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 625 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07


A Harcos Útja – The Warrior’s Way (BRRip feliratos!) 2010

Kategóriák:Akció, Misztikus, Western


Rövid leirás:

A The Warrior’s Way a film a harcművész- és a westernfilmek kombinációjaként egy ázsiai nindzsa bérgyilkosról szól, aki egy sivatag eldugott szegletében található western városkában rejtőzik el – itt talál rá a régóta áhított béke és nyugalom, sőt úgy tűnik, a szerelem is. Az törékeny idillnek azonban egycsapásra vége szakad, amikor szembesül… Szóval nem tudni mivel szembesül, de a bérgyilkosok általában a múltjukkal szoktak.
A fantasy akciófilm Sngmoo Lee rendezői debütálása, aminek főszerepét a koreai Dong-gun Jang játssza, de a figyelemreméltó castingban az Oscar-díjas Geoffrey Rush, Kate Bosworth, Danny Huston és Tony Cox is szerepel.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 621 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07

online :