Csütörtök, 2024-03-28, 15:42
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » Anyag-archívum
« 1 2 3 4 5 ... 17 18 »

Thor(2011)

Kategóriák: Premier!Akció, Dráma, Kaland


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Thor nagyszabású kalandja kitágítja a Marvel univerzumot a jelenkori Földtől Asgard misztikus birodalmáig. A történet középpontjában a hatalmas Thor áll, az erős, de gőgös harcos, akinek vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború. Ezért Thort száműzik a Földre, ahol az emberek között kell élnie.
Amikor világának legveszélyesebb gonosztevője a legsötétebb erőket küldi a Föld ellen, Thor megtudja, mit jelent igazi hősnek lenni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 706 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-05-07


A Vér Kötelez – Blood Out(2011)

Kategóriák: Premier!Akció


Rövid leirás:

Val Kilmer, Luke Goss (Halálfutam 2), Vinnie Jones, 50 Cent és AnnaLynne McCord (Pomponsrácok) lesznek a főszereplői a Lionsgate Blood Out című akciófilmjének.Michael Spencer (Goss) egy vidéki kis települése seriffje, aki, amikor meg tudja, hogy testvére meggyilkolásának ügyében lezárja a nyomozást a rendőrség, földre hajítja a jelvényét és titkos akcióba kezd, hogy bosszút álljon a gyilkosokon.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 715 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-25


A Szobatárs – The Roommate (2011)

Kategóriák: Premier!Horror, Thriller


Rövid leirás:

Sara (Alyson Michalka) éppen most nyert felvételt egy otthonától távol eső főiskolába, ezért aztán kollégiumba kénytelen menni. Újdonsült szobatársával, Rebecca-val úgy tűnik, igazi barátság veszi kezdetét, ám Sara hamarosan rádöbben, hogy a lány kedvessége mögött több rejlik, és nem csupán saját maga, de közeli ismerősei is komoly veszélyben vannak…



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 729 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-25


From Prada to Nada(2011)

Kategóriák: Premier!Romantikus, Vígjáték


Rövid leirás:

Nora (Camilla Belle) és Mary Dominguez (Alexa Vega) egy mexikói származású testvérpár, akik bár teljesen különböző természetűek, egy dolog közös bennük: hozzászoktak a gazdagsághoz, luxushoz. Amikor apjuk tragikus hirtelenséggel meghal, a vagyon is azonnal szerte foszlik. A lányoknak így hát Aurelia nénikéjükhöz kell költözniük, akinek az otthon bár nem fényűző, de igazi latin hangulatú hely lévén, tele van élettel. Bár Nora és Mary is erről a tőröl fakadnak, hamar kiderül, hogy ez nem az ő világuk. Azonban ahogy jobban megismerik a saját nemzetük kultúráját, rájönnek, hogy szívük mélyén ott lapul a latinos temperamentum. És az új környezet talán még az igaz szerelmet is ott rejti magában.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 648 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-25


Blood Out (2011)

Kategoria: Premier!,AKICJA







:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 724 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-25


 <br /> Sikoly 4. (CAM CiNEDUB feliratos!) 2011

Kategóriák: Premier!Horror, Misztikus, Thriller


Rövid leirás:

10 éve semmi híre Ghostface-nek, a szellemálarcos ruházatba öltözött pszichopata gyilkosnak, így már éppen kezdi elfelejteni a szörnyűségeket az amerikai kisváros, Woodsboro. Az előző részekben megismert Sidney Prescott (Neve Campbell) ma már sikeres író, író-olvasó találkozó turnéjának utolsó állomásaként tér vissza szülővárosába, s vele együtt a titokzatos telefonhívások is újra elkezdődnek, Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a rettegés visszatér a kisvárosba, de úgy tűnik, a szabályok ezúttal megváltoztak.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 712 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-18


Hopp (CAM CiNEDUB) 2011

Kategóriák: Premier!Animáció, Családi, Vígjáték


Rövid leirás:

E.B. (Russell Brand hangja) a húsvéti nyuszi tinédzser fia, akinél elérkezett az idő, hogy átvegye a családi vállalkozás irányítását. E.B. azonban más terveket forgat a fejében, világhírű dobos szeretne lenni, és el is indul szerencsét próbálni az álmok városába. Hollywoodba érve azonban a sors keze a munkanélküli naplopó Fred (James Marsden) útjába sodorja, aki véletlenül megsebesíti őt. Fred kénytelen lesz átvenni a húsvéti nyuszi munkáját, amíg kéretlen vendége felépül. Miközben Fred a E.B.-vel és a rászakadt felelősséggel küszködik, mindketten megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember végre felnőjön.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 788 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-18


Dobszóló 2002

Kategóriák : Zenés


Rövid leirás:
Devon Miles (Nick Cannon), a tehetséges dobos ösztöndíjat kap az atlantai egyetemen. Az intézmény az utóbbi években rendre alulmarad a nagy versenyeken, pedig a tét nagy: a nyertes felléphet az országos televízióban. Dr. Lee (Orlando Jones), a zenekar igazgatója azt reméli, hogy a rebellis Devon majd friss stílust hoz a csapatba, az idõsebbek azonban nem örülnek annyira az új tehetségnek, és megpróbálják megszégyeníteni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 835 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


Az utolsó piszkos tánc (One Last Dance 2003)

Kategóriák : Dráma,Zenés


Rövid leirás:
Három visszavonult táncosnak most újra bizonyítani kell! Valaha egy társulatban táncoltak, de a társulat vezetõje, Alex valóságos zsarnokként viselkedett velük és végül úgy halt meg, hogy a társaság szétszéledt és nem sikerül színpadra vinnie - egyébként zseniális - mûvét. Chrissa, Travis és Max néhány év múlva felkérést kapnak, hogy vegyenek részt a darabban, ami nem csak fizikai, hanem lelki megpróbáltatásokkal is jár mindhármuk számára. Ráadásul Alex zsarnoki lényét még mindig képtelenek elfeledni.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 767 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


Hobo with a Shotgun (BDRip feliratos!) 2011

Kategóriák : Akció,Sci-Fi,Thriller


Rövid leirás:
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erõk manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövõbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nõnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.
David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörû balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nõ senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erõk fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerõvel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 674 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15

online :