Péntek, 2024-03-29, 13:11
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Szerb feliratos filmek » Date night (2010) (online film vagy letöltés)
Date night (2010)
frici35Dátum: Szombat, 2010-06-12, 06:38 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline



Párterápia (2010) cam hun

Romantikus, Thriller, Vígjáték
Rendezte:
Shawn Levy

Szereplők:
Steve Carell -(Phil Foster)
Tina Fey -(Claire Foster)
Mark Wahlberg -(Holbrooke)
Taraji P. Henson -(Detective Arroyo)
Jimmi Simpson -(Armstrong)
Common -(Collins)
William Fichtner -(DA Frank Crenshaw)

Phil (Carell) és Claire Foster (Fey) értelmes, kedves emberek, van két gyermekük, meg egy kertvárosi házuk New Jerseyben. Fosterék hetente elmennek “randizni” – minden héten ugyanaznap, ugyanoda -, hogy ébren tartsák az ifjúkori lángolást. Beszélgetéseik a randin is hamar visszatérnek az otthoni témákhoz. A munka, a gyereknevelés kimeríti őket, így a randik ritkán vezetnek előjátékhoz – vagy bármiféle játékhoz -, főleg nem romantikához.
Mikor végignézik, ahogy legjobb barátaikat – egy másik kertvárosi házaspárt – felörli egy roppant hasonló élet, Phil és Claire aggódni kezd, mi vár rájuk: totális közöny és végül a válás.
Hogy kikapcsolja a randin a robotpilótát, és kicsit feldobja az életüket, Phil úgy dönt: ideje váltani. Elviszi Claire-t Manhattan legmenőbb éttermébe. De mivel nem foglaltak asztalt, kénytelenek beülni valaki más helyére. Mi bajuk lehet belőle? Phil és Claire mostantól a Tripplehorn házaspár.
Azonban az igazi Tripplehornék, mint kiderül, tolvajok, akik igen veszélyes emberektől loptak, és most két korrupt zsaru üldözi őket. Phil és Claire menekülni kényszerül, mielőtt a rizottót befejezhetnék, és hamar rájönnek: párterápiájuk szörnyen mulatságosan félrecsúszott. Egy sor veszélyes kalandon kelnek át, hogy megmentsék életüket és a házasságukat.






letöltés:Csak felhasználó férhet hozzá



felirat:
Csak felhasználó férhet hozzá




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Szerb feliratos filmek » Date night (2010) (online film vagy letöltés)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :