Szombat, 2019-05-25, 10:59
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Avalon Gimi (Avalon High) 2010 (Brittany Robertson (Allie Pennington) Molly C. Quinn (Jen))
Avalon Gimi (Avalon High) 2010
frici35Dátum: Vasárnap, 2011-02-27, 15:02 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: OfflineAvalon Gimi (Avalon High) 2010

Avalon Gimi (Avalon High) 2010

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 2010

rendező: Stuart Gillard
író: Meg Cabot
forgatókönyvíró: Julie Sherman Wolfe, Amy Talkington
zeneszerző: Robert Duncan
producer: Janine Dickins

szereplő(k):
Brittany Robertson (Allie Pennington)
Molly C. Quinn (Jen)
Gregg Sulkin (Will Wagner)
Steve Valentine (Mr. Moore)
Devon Graye (Marco)
Joey Pollari (Miles)
Don Lake (apa)
Craig Hall (Barker edző)

A városba nemrég érkezett Allie majd kiugrik a bőréből, amikor szülei, akik Artúr király legendájára szakosodott utazó professzorok, bejelentik, hogy Allie érettségiig az Avalon Gimibe fog járni. Allie végre csatlakozhat a sportcsapathoz, új barátokat szerezhet és élheti egy normális gimnazista életét, de nem sokkal azután, hogy megérkezik az Avalon Gimibe, felfedezi, hogy valami különös dolog történik. Miközben adatokat után kutat Artúr király örökségével kapcsolatos iskolai dolgozatához, érdekes párhuzamokat fedez fel a múlt és a jelen történései között. Ott van először is a helyes hátvéd, Will és pompomlány barátnője Jen, és legjobb barátjuk, Lance. Azután Will tűnődő mostohatestvére Marco, a focista, aki a kerekasztal lovagjaként viselkedik, és egy Miles nevű csalafinta srác, aki megjósolja a jövőt és bűvész trükköket mutat be. Minél mélyebbre ás Allie, annál biztosabb abban, hogy az iskola a modern Camelot. De vajon megoldja-e az Avalon Gimi rejtélyét, mielőtt Mordred újra győz?

online:

Csak felhasználó férhet hozzá

letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzáA legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Avalon Gimi (Avalon High) 2010 (Brittany Robertson (Allie Pennington) Molly C. Quinn (Jen))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :