Szombat, 2019-05-25, 09:48
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Halálos iramban: Ötödik sebesség (CAM CiNEDUB) 2011 (Kategória:Akció, Dráma, Krimi)
Halálos iramban: Ötödik sebesség (CAM CiNEDUB) 2011
judit-macseszDátum: Szombat, 2011-05-07, 12:41 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: Offline


Halálos iramban: Ötödik sebesség (CAM CiNEDUB) 2011

Halálos iramban(2011)> <br /><br /> <!-- kép kód vége --> <br /> <!-- szereplők,tartalom kód --> <br /><br /> <FONT SIZE=
Kategória:Akció, Dráma, Krimi
Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait, mielőtt valaki más ejti őket.online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzáletöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá


A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Halálos iramban: Ötödik sebesség (CAM CiNEDUB) 2011 (Kategória:Akció, Dráma, Krimi)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :