Szombat, 2019-05-25, 10:31
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Hanna – Gyilkos Természet (R5 DVDRip feliratos!) 2011 (Kategória:Akció, Krimi, Misztikus, Thriller)
Hanna – Gyilkos Természet (R5 DVDRip feliratos!) 2011
judit-macseszDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 12:24 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: OfflineHanna – Gyilkos Természet (R5 DVDRip feliratos!) 2011

Hanna – Gyilkos Természet


Kategória:Akció, Krimi, Misztikus, Thriller

Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá.
Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Nyomában a kegyetlen ügynökökkel, és egy titokzatos nővel (Cate Blanchett) a lány egyre közelebb kerül kitűzött célpontjához. Ám eközben egyre többet kénytelen megtudni saját életéről és múltjáról. Pedig, aki eleget tud a múltjáról, az megpróbálja kikövetkeztetni a jövőjét is: és ott vár a legújabb, legnagyobb meglepetés.
online (movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá


A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » Hanna – Gyilkos Természet (R5 DVDRip feliratos!) 2011 (Kategória:Akció, Krimi, Misztikus, Thriller)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :