Kedd, 2020-02-25, 00:57
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » X-Men: Az elsők (CAM CiNEDUB) 2011 (Kategória:Akció, Dráma, Kaland, Sci-fi, Thriller)
X-Men: Az elsők (CAM CiNEDUB) 2011
judit-macseszDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 12:31 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 59
Helyzet: OfflineX-Men: Az elsők (CAM CiNEDUB) 2011
X-Men: Az elsők


Kategória:Akció, Dráma, Kaland, Sci-fi, Thriller

A hatvanas évek Amerikájában járunk. Két különös, tehetséges fiatalember összebarátkozik. Az egyik angol arisztokrata, a másik Kelet-Európából menekült, Auschwitzot túlélt zsidó. Barátságuk alapja, hogy mindkettőjük különös tudást fedez fel magában: az egyik olvassa és irányítja az emberek gondolatait, a másik uralkodik a fémek fölött. Képességeik más hasonló mutánsok körébe sodorják őket, és ők állnak élére annak a közös harcnak, amelyet az emberiségre leselkedő óriási veszély elhárítására kezdenek. De a küzdelem őket magukat is eltávolítja egymástól: Magneto és Xavier egymás ellen fordítja földöntúli erejét.
online (movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá


A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » akció, dráma,krimi » X-Men: Az elsők (CAM CiNEDUB) 2011 (Kategória:Akció, Dráma, Kaland, Sci-fi, Thriller)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :