Péntek, 2024-05-03, 19:17
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Az időutazó felesége (Szereplők: Eric Bana (Henry DeTamble),)
Az időutazó felesége
frici35Dátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:30 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline



Az időutazó felesége

A férfi harminc éves volt, amikor találkoztak, a lány csak hat. A férfi harminc éves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő.

A férfi különleges genetikai hibával született: előre megjósolhatatlan pillanatokban, irányíthatatlanul kizuhan a saját korából, és egy más korban, más helyen jelenik meg, hogy azután előbb-utóbb visszasodródjon félbeszakított életébe. Egyetlen biztos pontja a lány, akihez mindig visszatér. Minden meg is történik köztük, ami hétköznapi szerelmesekkel megtörténhet: csak nem a szokásos sorrendben. De öregen és fiatalon, váratlan helyzetekben és vágyott pillanatokban is nagyon szeretik egymást. Csak két dologtól félnek: nem tudják, közös gyerekük örökli-e a betegséget, és nem tudják, mikor jön a halál. Mert azt tudják, hogyan jön: mindketten látták már a férfit lőtt sebbel meghalni. Igaz, akit bármerre sodorhat az idő, az nem hal meg teljesen.
Rendező:
Robert Schwentke
Szereplők:
Eric Bana (Henry DeTamble), Rachel McAdams (Clare Abshire), Michelle Nolden (Annette DeTamble), Ron Livingston (Gomez), Jane McLean (Charisse), Brooklynn Proulx (Clare 6 és 8 évesen), Alex Ferris (Henry 6 évesen)

nézd online vagy töltsd le:





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Romantika vigjáték » Az időutazó felesége (Szereplők: Eric Bana (Henry DeTamble),)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :