Vasárnap, 2024-04-28, 23:54
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Ördög bújt beléd(Jennifer's Body)2009 (Magyar szinkron Horror,thriller, 102 perc)
Ördög bújt beléd(Jennifer's Body)2009
frici35Dátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:19 | Üzenet # 1
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 253
Helyzet: Offline




Ördög bújt beléd(Jennifer's Body)2009

Magyar szinkron Horror,thriller, 102 perc


Rendezõ:
Karyn Kusama

Szereplõk:
Megan Fox (Jennifer Check)
Amanda Seyfried (Needy Lesnicky)
Johnny Simmons (Chip Dove)
Adam Brody (Nikolai Wolf)
J.K. Simmons (Mr. Wroblewski)
Amy Sedaris (Toni Lesnicky)




A kamaszkor igazán rémisztõ tud lenni. Jennifer (Megan Fox), a kisvárosi gimnázium legdögösebb csaja egyszerre vonzza és félelemmel tölti el a város fiatal- és idõsebb korú férfipopulációját. A lány egy nap váratlanul megváltozik, falni kezdi a férfiakat, szó szerint.
Egy vérszomjas démon megszállja Jennifer testét, átveszi fölötte az irányítást, és azt tesz vele, amit akar: magához csábítja mindazokat, akik gyengék. Jennifer közelében pedig nehéz erõsnek lenni. Azonban gyerekkori barátnõje, Needy hamarosan rájön, hogy mi is történik. Igaz, eddig csak a csúnyácska másodhegedûs szerepét játszhatta, ám most itt a nagy alkalom: megpróbálja legyõzni régi barátját, új ellenségét, hogy kiûzhesse belõle a gonoszt, és visszatérítse az ártatlanság útjára.


nézd online VAGY TÖLTSD LE :





A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Horror, Thriller » Ördög bújt beléd(Jennifer's Body)2009 (Magyar szinkron Horror,thriller, 102 perc)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :