Szombat, 2024-04-27, 15:47
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj (Magyar szinkron Fantasy,Kaland)
Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj
macseszDátum: Vasárnap, 2010-04-04, 13:57 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline




Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj

Magyar szinkron Fantasy,Kaland 2010 121 perc


Rendező:
Chris Columbus

Szereplők:
Logan Lerman (Percy Jackson)
Uma Thurman (Medúza)
Rosario Dawson (Perszephoné)
Pierce Brosnan (Kheirón)
Sean Bean (Zeusz)
Catherine Keener (Sally Jackson)
Steve Coogan (Hádész)
Melina Kanakaredes ( Athéné)
Alexandra Daddario (Annabeth Chase)




Ismerd meg önmagad - ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik.
Egy furcsa idegen rábeszéli [CENZÚRÁZVA], hogy küldje el egy különös nyári táborba, ami nem más, mint a félistenek titkos kiképzőközpontja. Percy itt tudja meg, hogy ő igazából Poszeidón eltitkolt fia. A fiú a görög mitológia szereplői között találja magát, és kénytelen részt venni hadakozásaikban: őt küldik el, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámját, amit Hadész, az alvilág ura rejteget.
Percy földön, égen és föld alatt üldözi a lopott villámot, közben nagyon jól szórakozik a halhatatlanok között, és isteni szerencséje van: teljesíti a feladatát, eljut New Yorkba, ahol az Empire State Building tetején várja őt az istenek és emberek ura: Zeusz.


Letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá



A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Rajzfilmek és gyermekfilmek » Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj (Magyar szinkron Fantasy,Kaland)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :