Szerda, 2020-06-03, 14:03
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Bûbáj (Enchanted, 2007) (Stílus: fantasy, romantikus, vígjáték, musical Hungarian)
Bûbáj (Enchanted, 2007)
macseszDátum: Vasárnap, 2010-04-25, 21:13 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline

Bûbáj (Enchanted, 2007)

Stílus: fantasy, romantikus, kaland, vígjáték, animációs, musical HungarianRendezte:
Kevin Lima
Szereplõk:
Amy Adams, Susan Sarandon


Röviden a filmrõl:
Giselle-t, a gyönyörûséges hercegnõt a gonosz királynõ elûzi varázslatos, rajzolt világából. A lány napjaink Manhattanének utcáin találja magát, a kegyetlen valóságban. Céltalanul sodródik ebben a kaotikus, számára új világban, aminek égetõ szüksége lenne a bûbájra. Rá kell ébrednie, hogy itt semmi sem az "...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak" elvén mûködik... De mikor hõsnõnk beleszeret egy rendkívül sármos és a segítségére sietõ válóperes ügyvédbe - annak ellenére, hogy már elígérkezett egy tökéletes mesebeli hercegnek - , elgondolkozik: vajon mekkora az esélye, hogy a való világban is mesés szerelem várjon rá?

ONLINE:
Csak felhasználó férhet hozzá
A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Bûbáj (Enchanted, 2007) (Stílus: fantasy, romantikus, vígjáték, musical Hungarian)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :