Szerda, 2020-06-03, 13:01
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Hajrá csajok 1 (Bring It On) (Nyelv/Szinkron: Magyar szinkron Évjárat: 2002)
Hajrá csajok 1 (Bring It On)
macseszDátum: Hétfő, 2010-04-26, 17:16 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline
Hajrá csajok 1 (Bring It On)

Műfaj: Dráma, Zenés
Évjárat: 2002
Nyelv/Szinkron: Magyar szinkron
Minőség: dvdrip xvid hundub


Rendezte: Peyton Reed
Szereplők:
szereplő(k):
Kirsten Dunst (Torrance Shipman)
Eliza Dushku (Missy Pantone)
Jesse Bradford (Cliff Pantone)
Gabrielle Union (Isis)
Clare Kramer (Courtney)
Nicole Bilderback (Whitney)Rövid leirás:A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) “kölcsönözte” a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire.
Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést.
Azonban csak az egyik csapat nyerheti meg az országos bajnoki címet. Kezdődik, hát, a nagy csata, amelyben majd győz a jobbik.


cd1:
ONLINE VAGY TÖLSD LE:
Csak felhasználó férhet hozzácd2:
ONLINE VAGY TÖLSD LE:
Csak felhasználó férhet hozzá

A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Hajrá csajok 1 (Bring It On) (Nyelv/Szinkron: Magyar szinkron Évjárat: 2002)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :