Csütörtök, 2024-03-28, 22:36
Üdvözöllek Vendég

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004) (Műfaj : horror, musical Magyar feliratos)
Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004)
macseszDátum: Péntek, 2010-05-28, 11:08 | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 258
Helyzet: Offline





Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004) /Kérésre!/

Műfaj : horror, musical
Magyar feliratos



Rövid leirás:A történet a XIX. századi Párizsban játszódik, ahol a titokzatos Fantom tartja rettegésben az Operaház személyzetét. A torz arcát álarccal takaró férfi beleszeretett Christine-be, a fiatal, csinos kórustagba, és elhatározza, hogy az Opera új csillagává teszi. Énekórákat ad neki és szerepeket zsarol ki a megfélemlített igazgatótól a lány számára. Christine hálás a törődésért, nem rémíti a Fantom külseje sem, de szíve már Raoulé, a fiatal grófé, így mikor a Fantom feleségül kéri, visszautasítja rajongója közeledését. A kikosarazott kérő szörnyú haragra gerjed és bosszút esküszik.

ONLINE:




A legújabb filmek ingyen, ingyen filmek,letöltések, free,filmek,legújabb,online filmek, online,letöltés, 2010,filmek ingyen,ingyen online, film ingyen, online nézheto~,film letöltése, ingyen mozi,2009,2008, akció,horror,dráma,vigjáték, rajzfilm,zenés film, feliratos film,szinkronos film, sorozatok,romantika
 
Fórum » Online filmek » Zenés,táncos » Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004) (Műfaj : horror, musical Magyar feliratos)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

online :