Szerda, 2024-05-15, 00:10
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » Anyag-archívum
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 17 18 »

Rango (CAM CiNEDUB) 2011 <p>

Kategória: !Premier!, Akció, Animáció, Kaland


Rövid leirás:

A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.
Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak – és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.



online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 437 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-14


Kellékfeleség (CAM CiNEDUB)(2011)

Kategóriák: Premier!, Vígjáték


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Adam Sandler,Brooklyn Decker,Jennifer Aniston
Danny (Adam Sandler) megrögzött agglegény és jegygyûrû-viselõ: a gyûrû ereje óvja meg õt a tartós kapcsolatoktól, és biztosít mindig hihetõ ürügyet, ha le akar lépni. Ám amikor végre rátalál álmai nõjére (Brooklyn Decker), ki kell valamit találnia, amivel lezárhatja eddigi füllentései sorát. Megkéri a titkárnõjét (Jennifer Aniston) és a gyerekeit, hogy adják ki magukat jövendõbeli ex-családjának.
Egyik hazugság követi a másikat, mígnem egy nagy közös családi utazáson találják magukat Hawaiin. Az önfeledt nyaraláson mindenki igyekszik a kitalált történethez tartani magát, de végül már senki nem tudja, mi igaz, vagy mi nem az.



online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 614 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-14


Elhajlási engedély (2011)

Kategóriák: Premier!, Vígjáték


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Jenna Fischer
Christina Applegate
Owen Wilson
Jason Sudeikis
A legjobb házasság is folyamatosan rászorul az elsősegélyre. Az évek óta házasságban élő két jó barát (Owen Wilson és Jason Sudeikis) felesége, amikor azt veszi észre, hogy férjeik állandóan a nőket bámulják, nőkről beszélgetnek és valószínűleg nőkkel álmodnak, megpróbálják ravaszul megoldani a helyzetet: adnak egy hét kimenőt.
Rick és Fred egy hét elhajlási engedélyt kap. Azalatt azt csinálnak, amit akarnak, nincs kérdés, nincs harag, de egy hét múlva vissza kell térniük hűséges párjaikhoz (Jenna Fischer és Christina Applegate).
Valóra vált álom? Első hallásra annak tűnik. De a két pasas fokozatosan rájön, hogy az általuk elképzelt facér élet egyáltalán nincs összhangban a valósággal.



online/letöltés :
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 728 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-10


Fekete harag (2011)

Kategóriák: Akció Magyar szinkron


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Nicolas Cage
Amber Heard

Három nap múlva telihold lesz. Milton (Nicolas Cage) versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő lányát akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földrehozatalát.
Milton már meghalt egyszer, de a pokolból kitörve egy pincérnő (Amber Heard) és egy tűzvörös sportkocsi segítségével száguld a cél felé.
De nem csak a rendőrség van a nyomában. A Sátán utána küldte egyik zsoldosát, akit senki nem állíthat meg abban, hogy visszavigye Miltont a pokolba.


online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 562 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-03-10


Szentély (2011) Sanctum

Kategóriák: Thriller FELIRATOS


Rövid leirás:Igaz történet alapján!
James Cameron executive produceri irányításával készült a Sanctum, egy 3D akcióthriller, ami egy búvárcsapat felfedezőútját követi nyomon, amint azok a Föld egyik legszebb, és legkevésbé megközelíthető barlangrendszerében küzdenek a mélység, a klausztrofóbia és a reménytelenség ellen.
Frank McGuire (Richard Roxburgh) tapasztalt búvár, aki hónapok óta a Dél-Amerika déli partjánál húzódó Esa-ala barlangrendszer feltérképezését végzi. Amikor azonban egy áramlás következtében lezárul az egyetlen kijárata, Frank csapata – köztük 17 éves fia Josh (Rhys Wakefield) és a csapat szponzora, Carl Hurley (Ioan Gruffudd) – radikális megoldáshoz kénytelen folyamodni. Felszereléssel és élelmiszerrel felpakolva egy vízalatti labirintuson keresztül indulnak a megmentésére, áhol hamarosan már saját túlélésükért kell harcot folytatniuk.


online (duckload):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 664 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-04


S.W.A.T. - Tűzveszély (2011)


Rövid leirás:Paul Cutler (Gabriel Macht) a los angelesi rendőrség S.W.A.T. egységének hadnagya, akit átrendelnek Detroitba, hogy állítson össze egy terroristaellenes elitalakulatot az ottani emberekből. A kiképzés alatt az egyik éles gyakorlat balúl sül el, és meghal egy túsz. Egy volt különleges ügynök, Walter Hatch (Robert Patrick) is jelen volt az esetnél, és egyértelműen Cutlert és csapatát hibáztatja a történtekért, és úgy érzi személyes bosszút kell állnia a nő haláláért. Egyesével akarja levadászni az újdonsült S.W.A.T. csapatot, így hát Cutlerre hárul a feladat, hogy megállítsa halálos ellenfelét.


online letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 447 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-04

Wikileaks,Julian Assange,2011

Wikileaks: veszélyes igazság
(Wikileaks: War, Lies and Videotape)

francia dokumentumfilm, 2011

rendező: Luc Hermann, Paul Moreira

szereplő:
Julian Assange

A WikiLeaks egy nemzetközi non-profit szervezet, amely olyan, magántermészetű, titkos, valamint szigorúan bizalmas úton létrejött megállapodásokat tesz közzé, amelyekhez anonim hírforrások és kiszivárogtatások által jut. 2010 végén az oldal azzal kavart vihart, hogy az Egyesült Államok több százezer titkosított diplomáciai és katonai dokumentumát közölte. Az oldal létrejöttétől a jelenlegi összeesküvési vádakig, ez a dokumentumfilm időrendben követi végig a karizmatikus alapító történetét, aki mára a Pentagon új első számú ellenségévé vált - és akit úgy hívnak, Julian Assange. Assange a filmben exkluzív interjút adott, amelyben a WikiLeaks mozgatórugóiról, valamint a szervezet világra gyakorolt hatásáról beszél. A díjnyertes oknyomozó riporterek, Paul Moreira és Luc Herman által rendezett film egészen Londonig, Washingtonig, Reykjavík-ig és Párizsig elmegy, hogy olyan újságírókat és hackereket szólaltasson meg, akik az átláthatóságért küzdenek és megkérdőjelezik a katonai titoktartás mindenkit körülvevő szabályait.

online (movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 509 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-02

A Félszemű (True grit) 2010

színes, szinkronizált, amerikai western, 106 perc, 2010

14 éves Mattie Ross édesapját hidegvérrel megölte a gyáva Tom Chaney (Josh Brolin), a kislány pedig úgy dönt, igazságot szolgáltat. Egy iszákos, félszemű rendőrbírót, Rooster Cogburn-t (Jeff Bridges) bérel fel a feladatra, majd útnak indulnak, hogy üldözzék és elkapják az ellenséges indiánok területére menekült bűnözőt. Chaney bőrére azonban másnak is fáj a foga, egy LeBoeuf nevű texasi ranger (Matt Damon) szintén a fejére pályázik, egy másik ember meggyilkolása miatt

online /letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 487 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-01

Rabbit.Hole.2010

amerikai filmdráma, 90 perc, 2010

Becca és Howie Corbett (Nicole Kidman, Aaron Eckhart) boldog házasságban élnek, míg egy nap tragikus autóbaleset következtében elvesztik egyszülött fiukat, Danny-t. Becca, aki céges vezetőként dolgozott, mielőtt főállású anya lett, elkeseredetten próbálja újraépíteni elveszett egzisztenciáját, a fájdalmas, szívbe marokoló és néha humoros kísérletei végén azonban egy fiatal képregényrajzoló, Jason karjaiban köt ki – ő volt a tinédzser sofőr, aki elgázolta fiát.
Míg Becca új titkos viszonya szép lassan elfeledteti vele gyászát, Howie egyre jobban a múltba temetkezik, és kívülálló embereknél keresi a megváltást. Corbették mindketten veszélyes és sok meglepetést tartogató úton indultak el, ám, hogy elérik-e a céljukat, az kétséges

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 447 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-01

Paul (2011)

Kategória: Kaland, Vígjáték, Sci-Fi FELIRATOS

Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) újra együtt, ezúttal két sci-fi őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika UFO hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem.
Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melybe két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen.
Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára. És miközben a két nyominger segíteni igyekszik, a kis zöld lény talán éppen bolygóközi hőst csinál a két balfácánból.

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 540 | Hozzáadta: macsesz | Dátum: 2011-02-28

online :