Hétfő, 2024-04-29, 04:27
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » Anyag-archívum
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 17 18 »

 <br /> Ébredj velünk


Kategória: Romantikus, Vígjáték

Amikor a keményen dolgozó TV producert, Becky Fullert kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a “Pirkadat”-nál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt.
Sajnos azonban Pomeroy nem hajlandó olyan szokásos reggeli műsorszámokkal foglalkozni, mint a celeb pletykák, időjárás, divat és főzőcske. És főleg nem hajlandó együtt dolgozni műsorvezető társával, Colleen Peckkel, az egykori szépségkirálynővel és régi reggeli műsoros szakmabelivel, aki viszont imádja az ilyesféle “híreket”.....


online /letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 508 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04


A Fa (BDRip feliratos!) 2010 <br />


Kategória: Dráma, Romantikus

Dawn és Peter gyermekeiket nevelik egy ausztrál farmon. Gyönyörű kertjük közepén áll egy óriási fa, a gyerekek kedvenc játszóhelye, amelynek gyökerei mélyen nyúlnak a földbe, ágai magasra kapaszkodnak az égbe.
Egy éjjel Peter szívrohamot kap a volánnál, belehal, kocsija pedig a fa törzsébe rohan. Dawn egyedül marad négy gyermekével és a bánatával. Mindannyian a fa oltalmazó ágai alatt keresnek menedéket, ami így még fontosabb helyet foglal el az életükben. Kislánya az apja hangját véli kihallani a levelek susogásából, és nem hajlandó lejönni a fáról.
A fa idővel szokatlanul nagyra nő, ágai behatolnak a házba, gyökerei megtámadják a ház alapját, a család kénytelen meghozni a gyötrelmes döntést és elhagyni a farmot, hogy folytathassák az életüket.


online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 434 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04

A rítus (The Rite) 2011

színes, feliratos, amerikai misztikus thriller, 114 perc, 2011 (16)

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is kénytelen megtanulni az ördögűzés szabályait. Római tartózkodása során találkozik Lucas atyával (Anthony Hopkins), és onnantól kezdve másképp tekint az egyházra, Rómára, a hitre és az ördögre.
Lucas atya ismeri a hit sötét oldalát. Az idős pap az életét tette a gonosz elleni küzdelemre, és nem válogat az eszközökben. Azt reméli, hogy Michael személyében végre rátalált a rég keresett tanítványára.

online/ letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 542 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-27

Álomháború

Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, és meggyőzi négy társát, hogy szökjenek együtt. A szabad szájú Rocket (Jena Malone), a ravasz Blondie (Vanessa Hudgens), a hűséges Amber (Jamie Chung) és a magának való Sweet Pea (Abbie Cornish) egyesült erővel lázad fel a sors és fogva tartójuk, Blue (Oscar Isaac) valamint emberei, Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (Jon Hamm) ellen. És amikor úgy érzik, hogy még sincs esélyük, felfedezik, hogy a borzasztó valóság elől van egy másik menekülő-útvonal is: a fantáziájuk......

online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 663 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-27


Anyát a Marsra (2011)

Kategóriák: Premier!, Animáció


Rövid leirás:

"Vidd ki a szemetet!" "Edd meg a vacsorát!" - Mi szükség is van az anyukákra? Nos, a kilenc éves Milo (Seth Green) akkor jön rá, valójában milyen nagy szüksége is van az anyukájára, amikor marslakók rabolják el a mamát, hogy ellopják az "anyaságát" a kis marslakó gyerekeknek.
Milo számára ekkor veszi kezdetét élete legnagyobb kalandja: potyautas lesz egy űrhajón; bonyolult, többszintes bolygót kell navigálnia, és meg kell küzdenie egy egész űrlény-nemzettel és vezérükkel (Mindy Sterling). Gribble (Dan Fogler), az agyban nagy földalatti földlakó, és a lázadó marslakólány, Ki (Elizabeth Harnois) segítéségével. Milo-nak vajon sikerül megtalálnia eltűnt édesanyját?



online/letöltés :
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 486 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-03-19


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (2011)

Kategóriák: Premier!, Vígjáték


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Aaron Eckhart (Michael Nantz)
Michelle Rodriguez (Elena Santos)
Bridget Moynahan (Michele)
Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba. A Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.



online/letöltés :
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 640 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-03-19

Félelem és reszketés Las Vegasban

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 113 perc, 1998 (18)

1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot.

online:
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 588 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-19


Husk (2011) <br />

Kategóriák: Horror


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Brett Simmons rendező a lehető legjobb terepet választotta filmjéhez. Kevés idegesítőbb hely van a világon, mint egy több hektáros kukoricaföld. Ha benne vagy, elvesztél ; lehetne ez is a mottója a filmnek, ám nem csupán túlélőhorroról van szó. Egy madárijesztőnek öltözött figura ragadja el a mit sem sejtő szereplőket, hogy a saját beteges játékában egytől egyig kioltsa az életüket. Az Afterdark filmek eleddig gyűjtő címként szolgáltak, ám most saját filmek gyártásába is fogtak, ami rendkívül pozitív lépés.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 619 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-03-19

Vér és Csontok, (2009),BLOOD AND BONE

Michael Jai White neve garanciát jelent rá,hogy nem Hollywoodi szépfiúk betanult mozdulatait fogjuk látni a képernyőn. Kőkemény,küzdősportban jártas figurák, villámgyors, technikás akciók csontropogás és vér vár ránk. Bone (Michael Jai White) nem keresi a bajt, de ha az megtalálja, akkor kő kövön nem marad. A börtönből szabadulva Bone elindul,hogy hogy megtartsa szavát,amit egykori cellatársának,egyetlen benti barátjának tett: megvédeni annak családját.A feladat közel sem egyszerű,ugyanis a felültetett férfi felesége időközben egy utcai harcokat szervező gengszterfőnök drogfüggő nője lett, fiát pedig örökbe fogadták. Bone viszont nem az a fajta,aki megijed egy kis harctól!

online (novamov):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 1048 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-18

Ismeretlen férfi,2011 ,(Unknown)

színes, feliratos, japán-kanadai-amerikai-angol-német-francia thriller, 113 perc, 2011 (BA)

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) egy berlini egészségügyi konferenciára tartva autóbalesetet szenved. A kómából felébredve meglepődve tapasztalja, hogy a felesége (January Jones) nem is ismeri fel, és egy másik férfival (Aidan Quinn) éli életét, aki az ő személyazonosságát viseli. A hatóságok is elutasítják a történetét, így egyedül, fáradtan kénytelen folytatni az identitásáért folytatott harcot, amiről azt sem tudja, ki ellen kell vívnia. Egy váratlan szövetséges (Diane Kruger) segítségével kezd fény derülni az ügy mögött húzodó sötét titokra, ám egyre erősebb benne a érzés, hogy az igazság egyáltalán nem fog tetszeni neki…



online/letöltés:
Csak felhasználó férhet hozzá
Megtekintések száma: 521 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-03-17

online :