Vasárnap, 2024-04-28, 21:38
Üdvözöllek Vendég

Honlap-menü
Szavazás
Legyen-e felnőtt(+18) tartalom?
Összes válasz: 360
rekklám
Free TopSite

the free SMS application to send free messages from mobile
Send Free SMS from web

Keresés
Ip

IP ellenőrző

Block title
free counters
Meta tagek
Block title
Nyitólap » Anyag-archívum
« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 »

Hobo with a Shotgun (BDRip feliratos!) 2011

Kategóriák: Akció, Krimi, Vígjáték


Rövid leirás:
Egy fénykorában polgárőrként dolgozó hajléktalan új városba költözik, ahol döbbenten tapasztalja, hogy a teljes a káosz. Az utcákon bandák és gengszterek uralkodnak, az egész helység tömve van fegyveres bűnözőkkel, korrupt rendőrökkel, megkínzott prostikkal, sőt, még pedofil Mikulás is akad. A hobo úgy dönt, saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és egy shotgunnal a kezében elindul, hogy szebb jövőt teremtsen a város csapdába esett lakosainak…



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 521 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-15


The Sunset Limited (BDRip feliratos!) 2011

Kategóriák:drama


Rövid leirás:

Az HBO Films gyártásában készült a The Sunset Limited című dráma, ami Tommy Lee Jones rendezésében, jómaga és Samuel L Jackson főszereplésével február 12-én debütát a csatornán. A kétszereplős show Cormac McCarthy (Nem vénnek való vidék, Az út) színdarabján alapul, és egy New York-i bérlakásban játszódik. Egy mélységesen vallásos fekete ex-fegyenc (Jackson) megakadályozza, hogy egy egyetemi professzor (Jones) egy vonat – The Sunset Limited járat- elé ugorva véget vessen életének. Később a professzor lakásán a két, egymástól gyökeresen különböző ember beszélgetni kezd, majd az érzelmi, spirituális és gyakorlati kérdések boncolgatása során egyre jobban megismerik egymást, és igyekeznek meggyőzni a másikat saját életük helyességéről…



online (movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 516 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-09


Bajos csajok 2 (2011)

Kategóriák:komedia


Rövid leirás:

A történet az iskola egyik új diákjáról, Jo-ról (Meaghan Martin) szól, aki beleegyezik abba, hogy a kissé különc Abby (Jennifer Stone) barátnője lesz. Persze semmi sincs ingyen, így cserébe Abby gazdag apja finanszírozza Jo továbbtanulási szándékát, mindezt a lánya tudta nélkül. Abby és Jo elhatározzák, hogy közös erővel vágnak vissza a suli vagány és egyben gonosz csajbandájának, akik mindenkinek keresztbe tesznek. Azonban amikor Abby rájön, hogy barátságuk nem valódi, hanem csak megvásárolt kapcsolat, egy világ omlik össze benne.



online (duckload):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 1520 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-09


Csúcshatás (2011)

Kategóriák: Thriller


Rövid leirás:

Eddie Morra (Bradley Cooper) könyves szerző, aki éppen író válságban került legújabb könyve kapcsán, azonban pillanatok alatt megváltozik az élete, amikor egy ismerőse egy vadontatúj gyógyszert szerez be neki, ami segítségével agykapacitása 100%-át ki tudja használni. Idegrendszerének minden szinapszisa lánga borul, minden, ami életében látott, halott vagy olvasott újra elérhetővé válik számára. Egy nap alatt képes lesz egy nyelvet elsajátítani, a legkomplexebb matematikai egyenleteket is kisujjból megoldja, sőt bárkit képes lesz elcsábítani, akivel szóba elegyedik – mindaddig, míg folyamatosan szedi a még tesztelés előtt álló szert.
Eddie hamarosan a Wall Street császára lesz, és felkelti a figyelmét egy pénzügyi mogulnak, Carl Van Loon (Robert De Niro) is, aki tanácsadónak hívja a világ legnagyobb cégkomplexumához létrejövetelének lebonyolításához. Eddie-re azonban olyan emberek is felfigyelnek, akik maguknak akarják a szert, ráadásul a drog brutális mellékhatásai is kezdenek rajta jelentkezni



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 671 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-08


Született pusztító (2010)

Kategóriák:Akció,


Rövid leirás:

Steven Seagal új filmjében egy Interpol ügynököt – Bobby – alakít, akit egy Kelet-európai különítményhez rendelnek, hogy gátat vessenek a Balkánon keresztül folyó fegyver- és kábítószerkereskedelemnek. A nyomozás alatt azonban a csapat belekeveredik egy roma és oroszok közt zajló véres utcai harcba, ahol a csapat egyik tagja – Seagal barátja – az életét veszti. Bobby tovább folytatja a nyomozást, azonban most már személyes motivációból: bosszút akar állni társa haláláért…



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 548 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07


Adéle és a múmiák rejtélye (HUN BDRip) 2010

Kategóriák:Akció, Kaland, Misztikus


Rövid leirás:

1912-t írunk. Adéle Blanc-Sec, a rettenthetetlen ifjú riporter ég a tettvágytól. Képes bármeddig elmenni azért, hogy véghezvigye céljait. Ha a helyzet úgy kívánja, akár Egyiptomig is elhajózik, hogy különféle méretű és formájú múmiákkal mérje össze erejét.
Mindeközben Párizs polgárain lassan eluralkodik a pánik. A Természettudományi Múzeum egyik emelvényén egy 136 millió éves Pterodaktilusz tojás rejtélyes körülmények között kikel, az óriási ősmadár pedig folyamatos rettegésben tartja az égből a francia főváros rettegő lakosait. Ám e szörnyeteg is kevés ahhoz, hogy Adéle Blanc-Sec kisasszony zavarba jöjjön, kinek eddigi kalandjai is számos meglepetéssel szolgáltak már az izgalmak kedvelőinek.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 627 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07


A Harcos Útja – The Warrior’s Way (BRRip feliratos!) 2010

Kategóriák:Akció, Misztikus, Western


Rövid leirás:

A The Warrior’s Way a film a harcművész- és a westernfilmek kombinációjaként egy ázsiai nindzsa bérgyilkosról szól, aki egy sivatag eldugott szegletében található western városkában rejtőzik el – itt talál rá a régóta áhított béke és nyugalom, sőt úgy tűnik, a szerelem is. Az törékeny idillnek azonban egycsapásra vége szakad, amikor szembesül… Szóval nem tudni mivel szembesül, de a bérgyilkosok általában a múltjukkal szoktak.
A fantasy akciófilm Sngmoo Lee rendezői debütálása, aminek főszerepét a koreai Dong-gun Jang játssza, de a figyelemreméltó castingban az Oscar-díjas Geoffrey Rush, Kate Bosworth, Danny Huston és Tony Cox is szerepel.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 624 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-07


Zeitgeist: Moving Forward (2011) adatai <p>

Kategóriák: Dokumentum


Rövid leirás:

A Peter Joseph által rendezett Zeitgeist: Moving Forward [2011] egy 162 perces filmes munka, mely a Zeitgeist sorozat előző két részben indult vonal folytatása: Egy kritikus pillantás a "Zeitgeist"-ra vagyis a "Korszellemre". A filmsorozat egy kiemelkedő és alapvető tézise, hogy sok, napjainkban alkalmazott fogalom, hiedelem és gyakorlat, melyeket “feltételezettnek“, “adottnak” vagy empirikusnak tekintünk; elfogadott társadalmi megközelítéseink, értékeink nem csak intellektuálisan/történelmileg tévesek, de rendkívül hátrányosak személyes és társadalmi fejlődésünkre és a fenntarthatóságra nézve.



online (Duckload):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 593 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-05


Elena Undone (DVDRip feliratos!) 2010

Kategóriák: Dráma,Romantikus,


Rövid leirás:
szereplo~(k):
Necar Zadegan
Traci Dinwiddie
Gary Weeks
Sam Harris
Connor Kramme
Sabrina Fuster
Mary Wells
Erin Carufel
A film két látszólag homlokegyenest ellenkező nő szenvedélyes találkozását beszéli el. Egyikük az elegáns és kifinomult Elena, (Necar Zadegan, „24”) egy színészből lett lelkész odaadó felesége, anyja egy tizenéves fiúnak. Konzervatív családban nőtt fel, sok éve él unalmas, szerelem nélküli házasságban. Homofób férje élharcosa a meleg házasság ellenzőinek. Másikuk a gyász sújtotta agorafóbiás, leszbikus író, Peyton, (Traci Dinwiddie, „Supernatural”) aki azért küzd, hogy feldolgozza anyja halálát, társa hűtlenségét, saját betegségét. Amikor – egy közös munkában találkoznak – erős kötődés alakul ki közöttük. A barátságból hamar kivirágzik valami mélyebb. A két nő egymásba szeret, mindent elsöprő szenvedélyes viszonyt kezd, de nagyon is tudatában vannak, hogy a közös jövő, lehet, alig több mint egy álom?
A film egyszerre bájos, vicces és szívbemarkoló, parázsló és érzéki. A film alapja a rendező, Nicole Conn a saját élete, két kitűnő színésznő főszereplésével, a filmtörténet leghosszabb csók jelenetével – 3 perc 24 mp – , ami megdöntötte a Forgószél rekordját.



online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 667 | Hozzáadta: judit-macsesz | Dátum: 2011-04-05


Barbie: Tündértitok (2011)


Kategória: Animáció, Családi

Amikor Kentet váratlanul tündérek tüntetik el, Barbie két stílustanácsadó barátnője rájön, hogy Kentnek nem egyszerűen nyoma veszett, hanem valójában tündérek vitték el egy varázslatos és titkos tündérvilágba. Barbie és vetélytársa, Raquelle tündér barátaikkal hihetetlen kalandos utazásra indulnak, hogy a nyomára bukkanjanak és visszahozzák Kentet.


online (Movshare):
Csak felhasználó férhet hozzá

Megtekintések száma: 558 | Hozzáadta: frici35 | Dátum: 2011-04-04

online :